GenelKıbrısManşetSpor

Topaloğlu teşekkür etti

Geçtiğimiz gün yapılan antrenörler derneği başkanlığına aday olan ve kazanan tecrübeli Teknik Direktör Hasan Topaloğlu sosyal medya hesabından herkese teşekkür etti.

Topaloğlu’nun paylaşımı şu şekilde;

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM…

24 Eylül Cumartesi günü Başkan adaylığına karar verdiğim 27 Eylül Salı gün aday olduğum ve 6 gün gibi kısa sürede 30 Eylül Cuma aksamı Antrenörler Derneği üyelerinin seçimi ile başkanlığa getirildiğim Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği Başkanlığı için herkese teşekkür ederim.

Bu kısa sürede seçime katılan 260 üyenin 136’sının oyunu alarak büyük bir güvenle getirildiğim Başkanlık görevi için 6 günlük sürede yanımda benimle açık açık çalışan destek belirten arkadaşlarıma bana güvenip oy veren üyelerimize oy vermeyip derneğine sahip çıkan üyelerimize sağlık ve işlerinden dolayı gelemeyen üyelerimize ve benimle başkan adayı olup yarışan hocalarım Turgay Kara ile Mustafa Borataş’a teşekkür ederim.

Gayet olgun bir ortamda gerçekleşen genel kurul sonrası seçildiğim başkanlık için 2 yıllık görev sürecime Pazartesi’nden itibaren kolları sıvayarak yoğun bir şekilde çalışmaya başlayacağız. Hafta içerisinde birlikte çalışacağımız yönetim kurulunu da sizlere açıklayıp Derneğimizi daha ileriye taşımak için göreve start vereceğiz…

Son olarak seçildikten sonra beni arayan Cumhurbaşkanımız Ersin Tatar’a, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’na, Türkiye Futbol Antrenörler Derneği Başkanı İsmail Dilber’e, Kulüpler Birliği Başkanı Aytaç Karavezierler’e, Basketbol Federasyonu Başkanı Orhun Mevlit’e, Türkiye’den tüm hocalarımız üzerinde büyük emeği olan Atilla Yüce hocama ve tebrik mesajları gönderen dernek kuruluş ve kişilere çok teşekkür ederim.

24 yıllık görevi boyunca derneğimizi bugünlere taşıyan ve bundan sonraki dönemde Fahri Başkanımız olacak olan Süleyman Göktaş’a teşekkür eder gözünün arkada olmamasını bayrağı daha ileriye taşımak için bu göreve soyunduğumuzu ve üyelerin kısa sürede aday olmama rağmen büyük destekle göreve getirdikleri ben ve yönetimime olan güvenlerini boşa çıkarmayacağız..

Herkese Teşekkürler….

Diğer Haberler

Başa dön tuşu