DünyaGenelManşet

Yıkandığı suyu internette 200 dolara satıyor!

Gün geçmiyor ki enteresan bir olayla daha karşılaşmayalım. Amouranth isimli bir Twitch yayıncısının para kazanma yöntemi sizleri yine çok şaşırtacak.

Gün geçmiyor ki enteresan bir olayla daha karşılaşmayalım. Amouranth isimli bir Twitch yayıncısının para kazanma yöntemi sizleri yine çok şaşırtacak.

Asıl ismi Kaithlyn Siragusa olan ve bir OnlyFans hesabı da bulunan kadın, kendi ticari yöntemleri sayesinde paraya para demiyor. Çıkarttığı gazı kavanozlayarak 99,99 dolardan satan genç yayıncı, YouTube üzerinden de videolar yayınlıyor. Yani Kaithlyn, bu mecrada da oldukça aktif ve buradan da ciddi bir gelir elde ediyor. Hatta kadının takipçilerine sattığı gazları nasıl hazırladığına dair bir YouTube videosu bile var.

Ancak bunlardan hiçbiri kadının en çok gelir elde ettiği kaynak değil. Kaithlyn Siragusa en fazla geliri yıkandığı sudan elde ediyor. Yıkandığı suyu kavanozlara koyan güzel model, bunun için takipçilerinden tam 200 dolar talep ediyor. İşin tuhaf tarafı ise hazırlanan bu kavanozların kapış kapış gitmesi. Hemen Türk mantığı ile düşünecek olursak: Günde 10 kavanoz satsa gerçekten de iyi para diyebiliriz.

Bu tarz haberler sonrasında insan daha ilginci çıkar mı diye düşünüyor. Ancak zaman geçtikçe gerçekten de çok daha ilginç durumlara şahitlik ediyoruz. Sosyal medyanın büyümesi ve gelişmesi bunda ana etken. Zira insanlar para kazanmak ve gündem olmak adına oldukça enteresan şeyler yapıyor. Bakalım bundan daha ilginç bir para kazanma yöntemi daha duyacak mıyız? Bunu yine zaman gösterecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu