GenelKıbrısManşetToplumYaşam

Toprak grubu burçları bu hafta küllerinden yeniden doğuyor

Toprak grubu burçlarını bu hafta neler bekliyor? Siz ne yapmalısınız?

cosmica

Öncelikle Yıkılan Kule kartıyla toprak grubu burçlarını bu hafta biraz sancılı bir haftanın beklediğini söyleyebilirim. Hayalleriniz yıkılmış ya da alıştığınız düzen bozulmuş diye üzülmeyin, sistem yeni kalıpların oluşabilmesi için eski kalıpların yıkılması gerektiğini söylüyor.

Siz değişiyor ve dönüşüyorsunuz. Melekleriniz değişimi kucaklamanız gerektiğini vurguluyor. Kendinize ve sisteme güvenin, kontrol etmeye çalışmayın. Akışta kalın.

Rumi diyor ki “Bak benim oyunum ne kadar harika, elbisem olağanüstü güzel.” Yani kendi güzelliğinizin, kendi değerinizin farkına varmalısınız. Siz ne kadar kendinizi sever, güvenirseniz çevrenizde de güvenilir ve sevgi dolu bağlantılar yer alır.

Müjdemi isterim! Baş melek Mikail, yaşamız olduğunuz bu aşkın ebedi ve ölümsüz bir aşk olduğunun habercisi. Şu an kalbimde hissediyorum uçuşan kelebekleri, güneşin sıcaklığını. Sakın şüphe etmeyin: “Beni çevreleyen tüm sevgiyi idrak etmeme yardım et. Ben de böylece sevgiyi alırken, verirken, ifade ederken kendimi güvende hissedebilirim.”

Aşk mesajınız diyor ki sevdiğinizi baştan çıkarın. Hayal gücünüz uçsuz bucaksız, bazı şeyler kalbinizdeki kişinin hayal gücüne kalsın. Hayal gücü anlamlandırmaya bayılır. Yaratıcı olun ve sıradanlıktan çıkın.

NEYE SIKI SIKI TUTUNUYORSUNUZ?

Melekleriniz sizi açıkça uyarıyor! Neye sıkı sıkı tutunuyorsunuz? Artık eski kalıpları eskide bırakmalı ve yola devam etmelisiniz. Artık size ait olmayan ve iyiliğinize hizmet etmeyen olumsuz duygu, düşünce ve anıları bırakın gitsin.

Hayatınızda parçalanmalar oluyor çünkü artık sizin hayrınıza hizmet etmeyen eski size ‘Elveda’ diyorsunuz. Siz artık bambaşkasınız, çok daha mucizevi. Bunu unutmayın.

DİNLENMELİ VE BİRAZ MOLA VERMELİSİNİZ

Kahverengi Ayı Ruhu bir harekete geçme zamanını ve bir de dikkatinizi sabırla stratejiyi planlamaya odaklama zamanı olduğunu söylüyor. Şu dönemde en iyisinin hedeflerinize ulaşmak için çok çalışmayı bırakmanız ve bunun yerine meditasyon yapmaya ya da sadece yeniden canlanmak ve bundan sonra birlikte yaratmak istediğiniz şeyi planlamaya başlamak için biraz kestirmeye zaman ayırmanız gerektiğini hatırlatıyor.

Önünüzde pek çok olasılığın olduğu bu engin alanda ne yapabileceğiniz düşünüp hayal ederken koşulları öğrenin ve bir plan yapmaya başlayın. Unutmayın, uyku düş görmeyi, dinlenme de net bir kafayla strateji yapmayı sağlar.

Nasıl olmak istediğiniz kişi olabilir ve yüreğinizin arzuladıklarını yaşayabilirsiniz? Siz olasılıkları keşfederek bir plan tasarlamaya başlayınca içgörüler ortaya çıkacaktır. Ne istediğinizi bilmek ileriki günlerde enerjinizi akıllıca kullanmanızı sağlayacaktır. Bun dönemde sabırlı olun. Yeniden şarj olmak için gevşeyin, rahat ve huzurlu olun. Harekete geçmeniz için daha sonra işaret alacaksınız.

NE İSTEDİĞİNİZ KONUSUNDA NET OLMALISINIZ

Nasıl ilerleyeceğinize karar veremeyecek kadar yorgun düştüğünüz zaman sistem size yanıtlar bulma ve karşı karşıya olduğunuzun sorunları çözme konusunda sabırsız olmamanızı hatırlatmaya geldi. Şimdi dinlenme ve meditasyon yapma zamanı.

Bir ara verin, içgörüler kazanın ve plan yapacak bol zamanınız olduğunu bilin. Bazen en iyi ve en etkili hareketin hareketsiz kalarak durumu daha iyi anlayabilmeniz için netleşmenize izin vermelisiniz. Siz net olursanız istediklerinizi de hayatınıza çekersiniz.

Sizin olanın asla sizden esirgenmeyeceğini unutmayın, mucizeler hiç yoktan ortaya çıkar ve sizinki de kendisiniz siz net olduğunuz zaman kendisini gösterecektir.

SEVDİĞİNİZ KİŞİYE KAVUŞMAYI DİLİYORSUNUZ

Bu hafta adeta bir bilgelikle hareket edeceksiniz ve mantıklı kararlar vereceksiniz. Fikirleriniz önemseniyor ve bulunduğunuz ortamda sizin fikrinize danışılabilir. İstekleriniz doğrultusunda daha yavaş ve emin adımlar atacaksınız.

Geçmişinizden çıkarmış olduğunuz tecrübeler doğrultusunda daha bilgece, yanlışlarından ders çıkararak hareket edeceksiniz.

Sevdiğiniz kişiye kavuşmayı diliyor, sürekli onu hayal ediyorsunuz. Özellikle dişil enerjilerin beklediği bir aşkları olduğunu söyleyebilirim.

NE İSTEDİĞİNİZE ODAKLANIN, NİYETLENİN VE YARATIN

Sistem artık eskiyi bırakmanızı ve dinlenmenizi söylüyor. Neşenin ve ışığın keyfini çıkartmalısınız. Ne istediğinize odaklanın, niyetlenin ve yaratın. Sizde yaratım gücü var, bunu kullanın.

Hayata sadece tek bir perspektiften bakmamalıyız. Bazen farklı bir bakış açısıyla yaklaştığımızda aslında durumun bizim algıladığımızdan çok daha farklı olduğunu görebiliriz. Veya istediğimiz şeye ulaşma noktasında denediğimiz yöntem bizi varış noktasına ulaştırmıyorsa başka yollar deneyebiliriz.

“Hayatıma yön vermek konusunda istekli ve açığım. Her gün düşüncelerimde ve tüm tercihlerimde uyum ve iyimserlik seçeneklerinin farkına daha fazla varıyorum.”

Ruhunuz arınıyor ve siz kutsal bir yolculuktasınız. Ruhunuzu, yaşam amacınızı ve tekâmül sürecinizi keşfettiniz ya da keşif sürecindesiniz. Kabul edin:

“Bütün çevremde titreşen Akaşa Kayıtları’nı açıyorum. Sonsuzluğun bilgeliği önüme seriliyor.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu