GenelKıbrısManşetToplumYaşam

Toprak grupları bu hafta net bir duruş sergileyecek!

Toprak grubuna mensup burçları bu hafta neler bekliyor?  Ne yapmaları gerek?

cosmica

Toprak grubuna mensup burçları bu hafta neler bekliyor?  Ne yapmaları gerek?

Öncelikle toprak grubuna mensup burçları bu hafta ne bekliyor diye sorduğumda ‘Kararlılık’ mesajı aldım.

Bu hafta hükmünüzü kuracak, kendinizi belli edeceksiniz. Net bir duruş sergileyip, istediklerinizin arkasında duracak ve doğru bildiğiniz şeyi sonuna kadar savunacaksınız. Duygularınızdan ziyade mantığınızla hareket edeceksiniz.

Rumi diyor ki “Ey ruh, ait olduğun diyar ötededir. Nehrin diğer yakasına geç.” İstediklerinizi elde etmek uğruna eylemsel davranacak ve eyleme geçeceksiniz. Eğer hala tereddütteyseniz, kendinize güvenmeniz isteniyor.

Melekler içinizdeki ruhun bilge olduğunu ve ona kulak vermenizi söylüyor. Sonuçlanması ya da düzelmesini istediğiniz bir konu var ve çıkmazda hissediyor olabilirsiniz. Bunun için sistemden rehberlik istemeniz ve size göndereceği mucizeye inanmanız isteniyor.

ŞÜPHECİ TAVIRLARINIZDAN VAZGEÇİN!

Denizyıldızı Ruhu sizleri sonsuz olasılıklara açmaya davet ediyor. Şüphecilik size ‘Hayır’ derken Evren size ‘Evet’ diyor. Mükemmeliyetçi ve katı tavrınızdan sıyrılmalısınız.

Kalbinizi ve ruhunuzu size sunulan fırsatlara açın. Aslında siz tahmin ettiklerinizin ötesine gidebilirsiniz, kendinizi koşullamayın. İçinizdeki güzelliği fark etmelisiniz. Siz spiritüel bir rehbersiniz ve çevrenizdekilere rehberlik ediyorsunuz.

Kabiliyetlerinizin farkına varın ve bunu daha fazla kullanın. Asi ve isyankâr tavırlar sergileyebilirsiniz. Kendinizi kapana kısılmış ya da kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Enerjinizin tükendiğini ya da halinizin kalmadığını düşünüyorsunuz. Hayır! Bu zihninizin oyunu.

Bazı şeylere biz müdahale edemeyiz, sabretmemiz gerekebilir. Aceleci davranmak yerine koşulların olgunlaşmasını beklemek için sabredin, zamana bırakın. Bu esnada da hayatın keyfini çıkarın, karamsar olmayın.

GELİŞİMİNİZİN ANAHTARI KENDİNİZE GÜVENMEK

Kendinize güvenmelisiniz. Gelişiminizin anahtarı bu. Bunu yaptığınız zaman başarının ve mutluluğun keyfini süreceksiniz. Sabrınızın sonunun selamet olduğunu göreceksiniz. Her yere koşturmaktan kendinize ayıracak zamanınız kalmıyor. Kendinize alan tanımalısınız.

Etrafınızda sizi negatif etkileyen insanlar var ve bu sizin enerjinizi düşürüyor. Etrafınızı koruyucu enerjilerle sarın ve olumlu düşünün. Korkusuz olur, sağlam bir duruş sergilerseniz zafer sizindir.

Affedemediğiniz ya da sizde iz bırakan olayların artık şifalanma zamanı. Sistem sizin şifalanmanızı sağlayacak. Tek yapmanız gereken önce kendi hayatınıza odaklanmak. Bunun için şunu söyleyin:

“Ebedi sevginin güçlü şifası şimdi ve her zaman yanımda. Kutsal bilinç her hücremi dolduruyor. Bütünüm, sağlıklıyım, canlıyım, huzurluyum.”

Hayatınızda size sunulan fırsatların farkındasınız ve bunun için minnet duymalısınız. Siz şükrettikçe evren size daha fazlasını sunacak buna inanın:

“Hayatımdaki bütün harika şeylerin farkındayım ve şükran duyuyorum. Minnettarlığım gün geçtikçe artıyor.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu