KıbrısManşetSiyaset

Töre: Meclis Başkanlığı görevine talibim

Meclis Başkan Yardımcısı Zorlu Töre, GIYNIK Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Meclis Başkanlığı konusunda benim ciddi bir birikimim ve tecrübem olduğuna inanıyorum. Liyakat makamlar için fevkalade önemlidir. Bu nedenlerden dolayı Meclis Başkanlığı görevine talibim" dedi

GIYNIK ÖZEL

Bir makama atama ya da görevlendirme yapılırken mutlaka liyakat aranması gerektiğini vurgulayan Meclis Başkan Yardımcısı Zorlu Töre, GIYNIK Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “Meclis Başkanlığı konusunda benim ciddi bir birikimim ve tecrübem olduğuna inanıyorum. Liyakat makamlar için fevkalade önemlidir. Bu nedenlerden dolayı Meclis Başkanlığı görevine talibim” diyerek, “Parti Meclis grubumuz uygun görürse memnuniyetle kabul ederim” dedi.

“ARTIK HÜKÜMET KURULMALIYDI”

“Yeni hükümetimiz hayırlı olsun. Artık bir hükümetin kurulması gerekirdi” diyen Töre, “Uzun süredir hükümet boşluğu vardı ve hükümet oluşturulmalıydı” “Ben bu hükümetin başarılı olacağına inanıyorum. Hükümetin olmayışı halk arasında ciddi rahatsızlıklara neden olmuştu. Demek ki hayırlısı ve olması gereken buydu” diyerek yeni hükümete başarılar diledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu