KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Trafik canavarı tutuklandı

Girne’de Semih Sancar Caddesi üzerinde aracı ile dikkatsizce seyreden ve park halindeki üç araca çarptıktan sonra yaya olan Demba Dabel'e çarparak yaralanmasına sebep olan ve olay yerinden kaçan araç sürücüsünün tespit edilerek tutuklandı

Girne’de Semih Sancar Caddesi üzerinde aracı ile dikkatsizce seyreden ve park halindeki üç araca çarptıktan sonra yaya olan Demba Dabel’e çarparak yaralanmasına sebep olan ve olay yerinden kaçan araç sürücüsünün tespit edilerek tutuklandı.

Olayla ilgili polisin açıklaması:

“05.12.2022 tarihinde, saat 06:40 sıralarında, Girne’de Semih Sancar Caddesi üzerinde SC 210 plakalı aracı ile dikkatsizce seyreden ve park halindeki üç araca çarptıktan sonra kaldırım üzerinde yaya olarak beklemekte olan Demba DABEL (E-25)’e çarparak yaralanmasına sebep olan ve olay yerinden kaçan araç sürücüsünün Oluwayanmife Ayomide AJIBOYE (E-28) olduğu tespit edilmiştir. Bahse konu şahıs tutuklanmıştır.
Kaza sonucu yaralanan yaya Demba DABEL, halen Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavisi halen sürüyor. Soruşturma devam etmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu