KıbrısManşetToplum

Trafik terörü isyan ettirdi

Girne’de alkollü bir sürücü otobüs durağına dalarken, başka bir araç da kaldırıma çıkarak çevreye zarar verince Belediye Başkanı isyan etti.

Girne’de alkollü bir sürücü otobüs durağına dalarken, başka bir araç da kaldırıma çıkarak çevreye zarar verince Belediye Başkanı isyan etti.

İVEDİ ÇÖZÜM İHTİYACI
Girne’de, şehrin iki farklı noktasında muhtemelen arabaların çarpması sonucu enkaza dönen otobüs durağı ve kaldırıma ilişkin açıklama yapan belediye başkanı Murat Şenkul, “Ülkemizde resmen trafik terörü yaşanıyor dostlar” dedi. Polisin kontrol yaptığını, ceza kestiğini ancak bu terörün hız kesmediğini belirten Şenkul,“Bu konu Merkezi İdarenin ivedi çözüm üretmesi gereken noktayı çoktan aştı” ifadelerini kullandı.

“YA DURAKTA BİRİ OLSAYDI?”
 “Alkol ve uyuşturucu madde etkisi altında olan insanlar trafikte terör estiriyor” diyen Girne Belediyesi Başkanı Şenkul, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Şehrin iki farklı noktasından iki kare… Ülkemizde resmen trafik terörü yaşanıyor dostlar. Çarşı’da kaldırımda veya Semih Sancar caddesinde otobüs durağında biri olsaydı muhtemelen canından olurdu. Alkol ve uyuşturucu madde etkisi altında olan insanlar trafikte terör estiriyor. Daha fazla can ve mal kaybına uğramadan buna dur denmeli.1990’larda ZZ plakalı araçların yarattığı terörü şimdi ülkeye geldikten kısa süre sonra ya kiralanan ya da satın alınan lüks araçlar yaratıyor. Buna dur demek için daha ne olması bekleniyor anlamış değilim.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu