Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

Kaza mı yoksa cinayete teşebbüs mü?

Lefkoşa’da meydana gelen bıçakla yaralama meselesi ile ilgili olarak tutuklanan ve mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı Prince Ndyetabura Mutungi, soruşturma maksatlı 3 gün tutuklu kalacak

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Lefkoşa’da meydana gelen bıçakla yaralama meselesi ile ilgili olarak tutuklanan ve mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı Prince Ndyetabura Mutungi, soruşturma maksatlı 3 gün tutuklu kalacak.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Vasvi Özbey olayla ilgili bulguları aktardı. Özbey huzurda bulunan zanlı Prince Ndyetabura Mutungi’nin 15 Nisan 2022 tarihinde saat 14.20 raddelerinde Lefkoşa’da YDÜ kampüsü içerisinde bulunan yurt odası içerisinde ayni yerde sakin zanlı Prince Ndyetabura Mutungi henüz tespit edilemeyen bir sebepten oda arkadaşı Samuel Eromosele Otaigbe’yi öldürmek kastı ile tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu ağız uzunluğu 18 cm toplam uzunluğu 31 cm olan bıçağı sırt kısmına bir kez sokmak sureti ile 3 cm uzunluğunda yara açılmasına sebep olup vahim zarara uğratıp ağır bir şekilde yaraladığını aktardı.

Polis konu bıçak emare olarak alındığı ve zanlının derdest emir gereği tutuklanarak müşteki Samuel Eromosele Otaigbe’nin tedavisi Girne YDÜ hastanesinde cerrahi servisinde sürmekte olup hayati tehlikesi bulunmadığını belirtti. Polis zanlı ve müştekinin gönüllü ifade vererek olayın kaza olduğu beyanında bulunduğunu ancak konunun salimen araştırıla bilmesi için zanlının ilk etapta 3 gün poliste soruşturma maksatlı tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Tutku Candaş zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

(Kamalı Haber)

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu