Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Trodos Dağları’nda mayıs ayında kar sürprizi

Trodos Dağları’nda gece yarısından itibaren etkili olan yoğun kar yağışı, bölgede kar kalınlığını 10 santimetreye yaklaştırdı.

Stelios
California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Trodos Dağları’nda gece yarısından itibaren etkili olan yoğun kar yağışı, bölgede kar kalınlığını 10 santimetreye yaklaştırdı.

“Philenews” haber sitesi, hava durumu kaynağı “Kitasweather” tarafından paylaşılan görüntülere göre, yoğun kar yağışı olduğunu ve yağışın, en az 6 ile 8 saat daha aralıklarla devam etmesinin beklendiğini duyurdu.

Uzmanlar, mayıs ayında görülen bu kar yağışını mevsim normallerinin dışında ve “tarihi” olarak değerlendirirken, Rum Meteoroloji Dairesi de özellikle dağlık bölgeler için fırtına, sağanak yağmur, kuvvetli rüzgar ve yer yer dolu ihtimaline karşı sarı uyarı yayınladı.

Son günlerde etkili olan şiddetli yağış ve karla karışık yağmur nedeniyle Platres – Trodos, Karvuna – Trodos ve Prodromos – Trodos yollarının kaygan hale geldiği uyarısı yapıldı. Yetkililer, sürücülerin dikkatli olmaları, düşük hızla seyretmeleri, araç farlarını açık tutmaları ve güvenli takip mesafesi bırakmaları konusunda çağrıda bulundu.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu