KıbrısManşetSiyasetToplum

Tufan Bey’in insan sevgisi Ünal Bey’i kucaklamış

Bir tarafta bu ülkeyi karanlığa sürükleyenler, ve bunu ısrarla sürdürenler, Kıbrıs Türk Demokrasisine müdahaleyi meşrulaştırıp buna alkış tutanlar, gençleri göçe mecbur bırakanlar, insanları geçim derdine mahkum edenler, diğer yanda ise sözde onlara muhalefet edenler

Bir tarafta bu ülkeyi karanlığa sürükleyenler, ve bunu ısrarla sürdürenler, Kıbrıs Türk Demokrasisine müdahaleyi meşrulaştırıp buna alkış tutanlar, gençleri göçe mecbur bırakanlar, insanları geçim derdine mahkum edenler, diğer yanda ise sözde onlara muhalefet edenler..

Bu sözde iki farklı anlayış Meclis’te kavga ederiz (göstermelik) Ve fakat sokakta sarmaş dolaş sarılırız çünkü bizim içimiz dışımız insan sevgisiyle doludur diyorlar. Benim o malum fotoğraf karesinden anladığım bu.

Yok efendim Kıbrıslı olmak böyle bir şeymiş, güzellemesi yok kanlı bıçaklı mı olmak gerekirmiş  falan filan.

Hiçbirisi değil elbette.

Lakin bu ülkenin geldiği durum da ortada.

Memleketin  doğru yönetilmediği sır değil elbette. Müdahaleli seçimler ve sonuçları da önümüzde, bütün bunlara çanak tutanlar da belli ve biz her gün bu sonuçlarla yüzleşirken sizin ana muhalefet olarak bütün bunların müsebbibi olanlarla  böylesi bir hoşgörünüz absürt kaçmıyor mu?  Siyaset kurumu işte bu yüzden kaybetti bu topraklarda.. İki farklı taban tabana zıt (güya) görüşlü siyasi anlayışta olan kişilerin böyle samimi olması sonra da bunu insan sevgisi, dostluk vs. gibi nedenlere bağlaması halkı aptal yerine koymaktır. Dolayısıyla böyle bir tavır için güzelleme yapmaya hiç gerek yok zira bu konu ne coğrafyaya ile ilintilidir, ne de  gelenek görenekle  alakalıdır..

Evlatlarımızın göç etmesinden, ailelerin geçim sıkıntısına düşmesinden ve hatta gıda yardımına muhtaç hale gelmesinden, okulların hastanelerin bakımsızlığından, eczanelerde ilaç dahi bulunamamasından sorumlu siyasetçi veya da siyasetçiler  ile sarmaş dolaş olmayı bize insan sevgisi hoşgörü vs ile izah edemezsiniz zira bu samimiyetten çok uzak olur.  Dolayısıyla ya halka yansıttığınız görüntü gibi olun, ya da insanları kandırmaktan vazgeçin. Nitekim bu görüntüden sonra, Meclis kürsüsüne çıkıp da meşru kıldığınız bu hükümetin, sokakta sarmaş dolaş olduğunuz kişilerin icraatlarını sorgularmış gibi yapmayın, hele de Ünal Bey’in “ JET DOSYASINI” hiç ama hiç karıştırmayın..

Diğer Haberler

Başa dön tuşu