GenelKıbrısManşetSiyaset

Özdaş, daha yüksek bir oyla seçilmeyi beklerken, Gündüz tarafından daha fazla oy almasının engellendiğini düşündü 

Ulusal Birlik Partisi’nde cumartesi gününden bu yana devam eden kurultayda sayım işlemleri sürerken tatsız bir olay yaşandı. 

Ulusal Birlik Partisi’nde cumartesi gününden bu yana devam eden kurultayda sayım işlemleri sürerken tatsız bir olay yaşandı. 

Ulusal Birlik Partisi 22. Olağan Kurultayı, 30 Ekim Cumartesi gününden beridir devam ederken, oy sayım işlemleri Genel Başkan adaylarınkinin arından Parti Meclisi adaylarınınki devam ediyor. 

UBP 22. Olağan Kurultayı devam ederken bugün Parti Meclisi adaylığı oy sayımı esnasında, Parti Meclisi’ne son sırada giren Türel Özdaş ile Milletvekili ve İlçi Başkanı Menteş Gündüz arasında tatsız bir olay yaşandı.  

Parti Meclisi’ne son sırada giren Türel Özdaş, Milletvekili ve İlçe Başkanı Menteş Gündüz’ü omuzundan itti. 

Özdaş ile Menteş arasında yaşanan tatsız olay büyümeden partililer tarafından engellendi. 

Türel’in son sırada Parti Meclisi’ne girmesinin ardından İlçe Başkanı Gündüz’ü omzundan itmesinin sebebinin ise Türel’in daha yüksek bir oyla seçilmeyi beklerken, Gündüz tarafından daha fazla oy almasının engellendiğini düşündüğü için bu harekette bulunduğu öğrenildi. 

Milletvekili ve İlçe Başkanı Menteş Gündüz’ün Türel’in davranışı sebebiyle yaşanan olay nedeniyle moralinin bozuk olduğu ancak şikayetçi olmadığı öğrenildi. 

Türel Özdaş ile Menteş Gündüz arasında yaşanan bu olay UBP Kurultayı boyunca yaşanan tek tatsızlık oldu. 

(L.G.) 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu