GenelManşetTürkiye

Türkiye gözünü Defne Apartmanı’ndan gelecek iyi habere çevirdi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ağır yıkım yaşayan Hatay’ın Antakya ilçesinden gelen haber gözleri bir kez daha bölgeye çevirdi. Defne Apartmanı enkazında çalışmalar sürdüren ekipler 1 kişiden ses 2 kişiden ise ısı aldı. Bölgedeki umutları yeniden yeşerten gelişme sonrasında enkaz çalışmaları yeniden hızlandı. Zamana karşı yarış sürerken zaman zaman ekipler ‘sessizlik’ uyarısında bulunuyor.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 10 ilde ağır yıkıma yol açtı. Depremin ardından binlerce vatandaşımız enkaz altında kalırken bölgeye giden arama kurtarma ekipleri çöken binalarda kurtarılmaya bekleyen kişilere ulaşmaya devam ediyor.  Bölgedeki faaliyetlerine büyük bir seferberlik ile devam eden ekiplerden depremin 12’inci gününde umutları tekrar yeşertecek bir haber geldi.

ISI VE SES ALINDI

Depremin ağır yıkıma yol açtığı Hatay’ın Antakya ilçesindeki Defne Apartmanı’nda 1 kişiden ses, 2 kişiden ise ısı alındı. Ekipler bunun üzerine arama kurtarma çalışmalarını hızlandırdı. Zamana karşı yarış sürerken zaman zaman ‘sessizlik’ uyarısında bulunuyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu