KıbrısManşetSiyasetToplum

UBP MYK toplantısı tamamlandı

UBP Genel Başkanı Ünal Üstel, ülke gündemi, hükümet icraatları ve parti çalışmaları ile ilgili durum değerlendirmesi yapmak üzere topladığı MYK toplantısı, 19.00’da sona erdi

UBP Genel Başkanı Ünal Üstel, ülke gündemi, hükümet icraatları ve parti çalışmaları ile ilgili durum değerlendirmesi yapmak üzere topladığı MYK toplantısı, 19.00’da sona erdi.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, UBP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ile toplantı gerçekleştirdi. Bugün saat 19.00’da toplanması beklenen MYK, belirtilen saatten önce toplanarak, saat 19.00 olmadan da toplantıyı sonlandırdı.

Toplantı sonrası yazılı açıklama yapılırken, Lefkoşa Köşklüçiftlikte’teki Genel Merkez’de yer alan toplantıda, ülke gündemi ile ilgili güncel gelişmeler, hükümetin icraatları ve parti içi çalışmalar değerlendirildiği açıklandı.

UBP Merkez Yönetim Kurulu toplantısında, Lefkoşa Milletvekili, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu’ndan boşalan UBP Lefkoşa İlçe Başkanlığı’na, UBP Lefkoşa Milletvekili Ahmet Savaşan’ın görevlendirilmesinin kararlaştırıldığı da bildirildi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu