GenelKıbrısManşet

UBP’de oylama başladı

Başbakan Ersan Saner ve adaylar konuşma yaptı. Kim kazanırsa kazansın asıl kazananın UBP olacağı mesajı verildi.

UBP Parti Meclisi,  Lefkoşa’daki Elysium Park’ta Genel Sekreterlik seçimi için, Genel Başkan, Başbakan Ersan Saner başkanlığında  saat 11.00’de toplandı. Konuşmaların ardından oylama başladı.

“ADAYLAR ARASINDA SEÇİM YAPMAK ZOR AMA KAZANAN UBP OLACAK”

Başbakan Ersan Saner, “Sizlerin oylarıyla genel sekreterimizi belirleyeceğiz. İki kişi arasında seçim yaparken zorlanacağınızı biliyorum. Taktir PM üyelerinindir. Benim inancım iki adayında deneyimlerinden, UBP başarılı çıkacaktır.” ifadelerini kullandı.

Saner, “Bugün adaylarımıza pandemi koşullarından dolayı konuşma imkanı sunmayacaktık ancak demokrasi gereği kendilerine iki dakikalık konuşma hakkı veriyoruz” diyerek sözü adaylara bıraktı.

“KAZANACAK TEK KİŞİ UBP’DİR”

Berova, “Ülke zor bir dönemden geçiyor. Bu zor dönemi aşmak için elimizden gelen katkıyı koymak için devam ediyoruz. Kazanacak tek bir kişi vardır oda UBP’dir” şeklinde konuştu.

“UBP’Yİ GÜZEL DÖNEMLERE TAŞIYACAĞIZ”

Hasipoğlu’da, “Tüm PM üyelerine teşekkür ederim. Bu ortam uzun zamandır talep ettiğim ortamdı. Ülkemizde içinden geçilen bu zor dönemde inşallah UBP’yi güzel dönemlere taşıyacağız” dedi.

Ardından Başbakan Saner, divanı göreve çağırdı ve “Bugün pandemi koşulları nedeniyle salonu boş tutmayı planlıyorduk ancak hava şartlarından dolayı iç mekan tedbirleri alalım” diyerek oylamayı başlattı

Diğer Haberler

Başa dön tuşu