GenelKıbrısManşetSiyaset

UBP’den gövde gösterisi

UBP, koalisyon ortaklarıyla birlikte ‘Güçlü Gelecek için Büyük Buluşma’ şöleni düzenledi

UBP, koalisyon ortaklarıyla birlikte ‘Güçlü Gelecek için Büyük Buluşma’ şöleni düzenledi

ŞÖLENE YOĞUN İLGİ

Ulusal Birlik Partisi yerel yönetimler seçiminin resmi propaganda sürecinin başladığı gün adaylarını tanıttığı “Güçlü Gelecek için Büyük Buluşma” adı verilen bir şölen düzenledi. Lefkoşa’daki Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şölene katılım ve ilgi yoğun oldu. Büyük bir coşkunun yaşandığı şölene, koalisyon ortaklar DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu ve YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı da katıldı. 25 Aralık’ta 18 belediyede yapılacak seçimde UBP’den aday olan ve UBP’nin desteklediği bağımsız adayların kamuoyuna duyurulduğu şölende, belediye meclis üyesi adayları da tam kadro hazır bulundu.

“BU SEÇİM HALKA HİZMET ETMEK İSTEYENLERLE BUNA ENGEL OLMAYA ÇALIŞANLAR ARASINDADIR”

Şölende bir konuşma yapan Başbakan, Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Ünal Üstel, söze “Cumhuriyetimizi kuran ve onu yaşatmaya hazır, ülke sevdalısı, girdiği tüm seçimlerden zaferlerle çıkan, siz sevgili, dava arkadaşlarım, yol arkadaşlarım, Ulusal Birlik Partili kardeşlerim bu muhteşem şölene hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz” diyerek başladı. Çok önemli bir seçimin arifesinde olduklarını söyleyen Üstel, “Bu seçim sadece bir yerel seçim değildir. Bu seçim, halka hizmet etmek isteyenlerle, buna engel olmaya çalışanlar arasındaki bir seçimdir” dedi.

“SİZDEN ÇOK ÇALIŞMANIZI İSTİYORUM”

“Bu seçimleri halkımız için kazanmak zorundayız” diyen Üstel, “Sizlerden çok çalışmanızı istiyorum. İş birliği ve güç birliği yaptığımız Demokrat Parti ve Yeniden Doğuş Partili kardeşlerinizle bir olmanızı istiyorum. Her beldede her sokakta, her caddede her eve girmenizi ve bu seçimin önemini anlatmanızı istiyorum. Biz adaylarımıza güveniyoruz. Biz onlara kefiliz. Onların verdiği tüm sözleri gerçekleştirmesi için merkezi hükümet olarak da arkalarında duracağız. Destek vereceğiz” sözleriyle salonu dolduran kalabalıktan beklentisini ortaya koydu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu