GenelKıbrısManşetSEÇİM 2022Siyaset

UBP’li gençlerden mesaj var: “Savaşan, bizim için savaşacak”

Gençler, “Genç kuşağın fikirlerini ve dertlerini bilen ve anlayan biri” olarak tanımladıkları Dr. Ahmet Savaşan’ın Meclis’e girmesi için kolları sıvadı

Gençler, “Genç kuşağın fikirlerini ve dertlerini bilen ve anlayan biri” olarak tanımladıkları Dr. Ahmet Savaşan’ın Meclis’e girmesi için kolları sıvadı

UBP’DE AHMET SAVAŞAN RÜZGÂRI ESİYOR… UBP üyesi gençlerden Kıbrıs Türk halkının varoluş mücadelesine büyük emekler vermiş mukavemetçiler kadar pek çok UBP’li Dr. Ahmet Savaşan’ın meclise girmesi için yoğun bir çalışma yapıyor. UBP’li gençler, “bizim geleceğimiz Ahmet abi gibi, genç kuşağın hem fikirlerini, hem de dertlerini anlayabilen kişilerin Meclis’e girmesine bağlıdır” derken, mukavemetçi kuşağın temsilcileri ise “Ahmet Savaşan, Varoluş Mücadelesine doğrudan katılmadığı halde bu mücadeleyi çok iyi bir şekilde anlayan, içselleştirerek savunan ve bugün bu mücadeleye gölge düşürmeye çalışanlara karşı mücadele eden” bir kişidir. Artık O’nu ve onun gibileri Meclis’te görmek istiyoruz” diye konuşuyorlar.

‘BİZ AHMET SAVAŞAN’A GÜVENİYORUZ’… Yakın geçmişte yapılan UBP Kurultayı’na 34’ncü sıradan Parti Meclisi üyesi adayı olarak katılan Dr. Ahmet Savaşan’ın kurultay yarışını 30 sıra atlayarak dördüncü sırada tamamladığına dikkat çeken UBP’li gençler, “Ahmet Savaşan bize, biz de Savaşan’a güveniyoruz. Biz bunu UBP Kurultayı’nda gösterdiğimiz gibi seçim sürecinde de göstereceğiz” diye konuşuyorlar.

“GÜVENCEM GENÇLER, KADINLAR VE YETİŞKİN UBP’LİLERDİR”… Ahmet Savaşan ise katıldığı TV programlarında başlıca güvencesinin genciyle yetişkiniyle, kadınıyla bütün UBP’liler olduğunu belirtiyor. Dr. Ahmet Savaşan, “abilerimiz ve hatta dedelerimiz onurlu ve güçlü bir mücadele verdiler ve bize bir vatan kazandırdılar. Biz de onların genç kuşağı olarak bu vatanda kalıcı olduğumuzu dost veya düşman herkese göstermek azmi ile çalışıyoruz. Hiç kuşku yok ki bu mücadelede en büyük güvence UBP’li gençlerdir. Şimdi ve gelecekte, UBP’li gençlere güvenerek yol almaya devam edecek ve atalarımıza layık olmaya çalışacağız” diye konuşuyoruz.

“EN ÖNEMLİ GÖREVİMİZ EKONOMİDE BAŞARILAR SAĞLAMAKTIR”… Kıbrıs Türk halkının önünde duran en önemli görevin ekonomide başarılar sağlamak olduğunu belirten Ahmet Savaşan, bunun için KKTC bürokrasisini yeniden yapılandırılması ve turizm, yükseköğretim, konut gibi sektörlerden ülkeye gelen gelirlerin çoğaltılması gerektiğine dikkat çekti. Ahmet Savaşan, “Bugünün milliyetçiliği, Kıbrıs Türk ekonomisini ve bürokrasisini düzeltmek için mücadele etmektir” şeklinde konuşarak seçimden sonra yapılması gereken işleri anlatıyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu