KıbrısManşetToplum

Ukrayna uyruklu Sergıı Bekh’in otopsisi yapıldı

Ukrayna uyruklu Sergıı Bekh’in otopsisi yapıldı. Kesin ölüm sebebi ileri tetkiklerden sonra belirlenecek.

DEVRİM DEMİR

Girne’de 23 Kasım tarihinde işine gitmek için ayrılan ve dün akşam Büyükkonuk-Kaplıca arasında ormanlık arazide cansız bedeni bulunan 34 yaşındaki Sergıı Bekh’in otopsisi bugün Lefkoşa Hastanesi Morgunda gerçekleşti.
GIYNIK GAZETESİ’nin güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilerde, Bekh’in vücudunda herhangi bir ateşli silah, darp ve cebir izine rastlanmadı. Bekh’in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için kan ve doku örnekleri alındı.

ARACININ DIŞINDA BULUNDU…
Ukraynalı Bekh’in bulunması için polis günlerce telefonun son sinyal bölgesinde ve kamera görüntülerinden yola çıkarak araştırma yapmış hiçbir sonuca ulaşamamıştı. Sergıı Bekh, dün akşam avcılar tarafından yapılan ihbar sonucu ormanlık bir alanda aracından uzakta bulundu. Bölgede araştırma yapan polis, Bekh’e ait olduğu tespit edilen aracıda çalılıklar arasında buldu.

Güvenilir kaynaklardan elde ettiğimiz bilgilerde, Bekh’in pasaport, çantası ve cep telefonu ile kişisel eşyaları aracında bulundu.

Bekh’in tahmini 30 günlük bir süredir ölü olduğu tahmin edilirken, yurt dışında olan eşinin bugün ülkeye geleceği öğrenildi.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu