KıbrısManşet

Ulusal Birlik Partisi seçim zaferi için Lefkoşa Sarayönü’nde toplandı

Ülke genelinde 23 Ocak 2022 Erken Genel Seçimleri son buldu.

 

ELİF DÜLGER

23 Ocak 2022 Erken Genel Seçimlerinin son bulmasının ardından tebrik ve kutlamalar için Lefkoşa Sarayönü’nde Ulusal Birlik Partililer toplandı.

18.20 itibari ile alana gelen Başbakan ve Ulusal Birlik Partisi Başkanı Faiz Sucuoğlu, şarkılar, alkışlar ve meşalelerle karşılandı.

Konuşmasını yapmak için kürsüye doğru yürüyen Sucuoğlu, partililer ve üyeleri ile selamlaştı, tebrikleri kabul etti.

“İktidarımıza hoş geldiniz” diyerek sözlerine başlayan Ulusal Birlik Partisi Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, “Son noktaya geldik bugün burada bu coşkuyu hak ediyoruz. Uzun süredir bugünü beklediniz, partimizi iktidara getirmek için beklediniz ve bugün buradayız” dedi.

“KKTC’NİN ÖNÜNÜ AÇACAK ÇOK GÜÇLÜ BİR LİDER VAR”

Hasipoğlu, “50 adayımızı yarıştı bugün burada kazanan da kaybedende adaylarımız var. Çünkü UBP’de hangi mevkide olursak olalım biz birlikte yürürüz bizim tek gailemiz makamlarına gelmek değil te gailemiz ülkemize hizmet etmektir. Vekillik seçimini kaybeden adaylarımız kaybetmedi biz parti olarak kazandık. Ülkemizi, devletimiz seviyoruz ve ateşten gömlek giymeye hazırız” diyerek ülkeye hizmet için net mesajı konuşma kürsüsünden verdi.

Seçimin kolay kazanılmadığının altını çizen Hasipoğlu, ülkede yaşanılan olumsuzlukları hatırlattı ve “Halkımız bu olumsuzluklara rağmen UBP dedi ise ne mutlu bize” şeklinde konuştu.

Tünelin ucunda ışığı göremeyip mücadele etmeyi bıraktılar diyerek diğer partilere seslenen Hasipoğlu, “24 vekili ile KKTC’nin önünü açacak çok güçlü lideri var, Dr. Faiz Sucuoğlu var… İktidarımız hayırlı olsun…” sözleri ile konuşmasına son verdi.

 

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu