Genel

Uluslararası Kuzey Kıbrıs Kültür Ve Spor Festivali’nde dev maç.

 TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın başlama vuruşunu yapacağı Şöhretler Karması maçında sahada birbirinden ünlü isimler olacak

Uluslararası Kuzey Kıbrıs Kültür ve Spor Festivali kapsamında 19 Temmuz Pazartesi akşamı gerçekleşecek Şöhretler Karması futbol maçı büyük bir heyecanla bekleniyor. Lefkoşa Atatürk Stadı’nda saat 22.30’da başlayacak dev maç öncesinde en çok merak edilen konulardan birisi de sahada kimlerin yer alacağı. TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın başlama vuruşunu yapacağı Şöhretler Karması maçında sahada birbirinden ünlü isimler olacak.

SERDAR TATLI YÖNETECEK, ACUN ILICALI SAHADA OLACAK

Beyaz Takım ve Kırmızı Takım olarak oynanacak Şöhretler Karması maçını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Serdar Tatlı yönetecek. Televole ve Acun Firarda ile tanınmaya başlanan hikayesiyle TV8 kanalını kurarak Survivor, O Ses Türkiye, Master Chef ve Yetenek Sizsiniz gibi programlarla da ününe ün katan Acun Medya Sahibi Acun Ilıcalı Şöhretler Karması maçında sahada olacak.

TÜRKİYELİ BAKANLAR VE ESKİ MİLLİ FUTBOLCULAR DA VAR

Dev maçta Türkiye Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Kırmızı Takım, Türkiye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise Beyaz Takım’da birbirlerine rakip olacak. Eski milli futbolcu ve Bayern Münih, Real Madrid, Galatasaray, Schalke gibi deneyimleri olan TFF yönetim kurulu üyesi Hamit Altıntop’un yanı sıra eski milli futbolcular Tuncay Şanlı, Hakan Ünsal, Mehmet Aurelio, Serdar Kulbilge, Sabri Sarıoğlu, Emre Aşık, Saffet Akyüz ve Faruk Atalay gibi isimler de bu özel maçta yer alacak.

ÖNEMLİ İSİMLER ŞÖHRETLER MAÇINDA

Öte yandan Survivor yarışmasında ünlenen kadın milli futbulcu Aycan Yanaç, dünya drift şampiyonu Chris Forsberg, Okçuluk Vakfı ve Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ile birlikte ülkemizden de KKTC Başbakanı Ersan Saner ile Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürü Cengiz Uzun bu mücadelede yer alacak

BEYAZ TAKIM

1- Serdar Kulbilge

6-Hamit Altıntop

34-Haydar Ali Yıldız

57-Hakan Ünsal

14-Faruk Atalay

25-Acun Ilıcalı

17-Tuncay Şanlı

61-Süleyman Soylu

11-Saffet Akyüz

5-Mehmet Nuri Ersoy

4-Hüseyin Sertoğlu

42-Murat Kurum

7-Mevlüt Çavuşoğlu

20-Başak Ruso

 

KIRMIZI TAKIM

1- Cengiz Uzun

2-Emre Aşık

55-Sabri Sarıoğlu

3-Mehmet Muharrem Kasapoğlu

7-Mehmet Aurelio

8-Aycan Yanaç

9-Chris Forsberg

2-Hüseyin Amcaoğlu

10-Ersan Saner

61-Mustafa Varank

10-Erhan Arıklı

12-Bülent Akın

6-Musa Suiçmez

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu