EkonomiKıbrısManşet

Universal Bank 24 yaşında

Universal Bank Ltd. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Mertekçi, kuruluşunun 24. yılını kutlayan bankanın 24 yıl önce KKTC ekonomisine katkıda bulunmak vizyonuyla kurulduğunu ve bugün de aynı vizyonu sürdürmeye devam ettiklerini vurguladı

Universal Bank Ltd. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Mertekçi, kuruluşunun 24. yılını kutlayan bankanın 24 yıl önce KKTC ekonomisine katkıda bulunmak vizyonuyla kurulduğunu ve bugün de aynı vizyonu sürdürmeye devam ettiklerini vurguladı.

Universal Bank Ltd Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Mertekçi’nin mesajı şu şekilde:

“Bugün Bankamızın, kuruluşunun 24. yılını kutluyoruz. 24 yıl önce, Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Dr. Şemsi Kazım Erkman’ın, KKTC ekonomisine katkıda bulunmak vizyonuyla kurmuş olduğu Universal Bank Ltd. bugün de aynı vizyonu sürdürerek yenilenen dünya trendlerini KKTC’ye getiriyor.

24 yıllık yolculuğumuzda güç aldığımız kuvvetli mali bünyemiz, geniş şube ağımız, müşteri odaklı hizmet anlayışımız, teknolojik altyapımız ve yenilikçi yaklaşımımız, Dijital Bankacılıkla başlayan teknolojik yolculuğumuzda yine en büyük kaynaklarımız olacak.

Seneye bugün çeyrek asırlık geçmişimizi kutlarken, başarılarla dolu geçmişimizi parlak bir geleceğe taşımak yönünde bir adım daha atmış olacağız.

Bu sürecin ayrılmaz bir parçası olan müşterilerimize ve personelimize teşekkür ediyorum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu