EkonomiKıbrısManşet

UpCyprus.com artık hizmetinizde

UpCyprus.com ile gayrimenkul, araç-vasıta, alışveriş ürünleri ve diğer hizmetler gibi birçok kategoride ilan ve e-ticaret işlemlerini hızlı bir şekilde yapmak artık çok kolay

UpCyprus.com ile gayrimenkul, araç-vasıta, alışveriş ürünleri ve diğer hizmetler gibi birçok
kategoride ilan ve e-ticaret işlemlerini hızlı bir şekilde yapmak artık çok kolay.

2023’ÜN FAVORİ ONLINE PLATFORMU
Dinamik ve çevik bir start-up ruhuyla 2023 yılında hayatımıza giren; gayrimenkul, araç-vasıta, alışveriş ürünleri ve diğer hizmetler gibi birçok kategoride ilan ve e-ticaret işlemlerinin yapıldığı online platform ‘UpCyprus.com’, kısa sürede büyük bir ilgi görmeyi başardı. Müşterilerinin, ihtiyaçlarına en uygun olan ürünü ve hizmeti bulması noktasında, hızlı ve güvenilir çözümler sağlayarak müşteri beklentilerini en üst seviyede karşılayan UpCyprus.com, fark yaratan bir performansla çalışıp, toplumsal ve insani değerlere saygılı, minimum hata, maksimum kalite ile iş yapan, müşteri memnuniyeti odaklı global bir markaya dönüşme hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

KULLANICIYA GÜVEN VEREN PLATFORM
Çeşitli kurallar ve disiplinler çerçevesinde ilan kabul eden UpCyprus.com, kurallara uymayan üyelere yaptırım uyguluyor. Yasaklı Ürünler Listesinde yer alan ürünlerle ilgili ilan verilemeyeceğini belirten UpCyprus.com yönetimi, ilan başlığında ve ilan açıklama bölümünde sadece ürün hakkındaki bilgilerin yer alabileceği, yayınlanmak istenen ilanlarda kullanılan fotoğraflar ve videoların ise yanıltıcı olmayacak şekilde satılan ya da kiralanan ürüne ait olması gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyor.

YANILTICI VE TEMSİLİ GÖRSEL YASAK
İlan girişlerinde belirtilen kriterlerde (fiyat, model v.b.) doğru bilgilerin yer alması gerektiği de belirtilirken, her bir ilan için farklı resimler kullanılması gerektiği ve aynı resmin ikinci bir ilanda kullanılamayacağı vurgulanıyor. Satılık veya kiralık ürünler için temsili fiyat verilmemesi konusunda kullanıcılarını bilgilendiren UpCyprus.com, girilen bir ilanın aynısı, ilk girilen ilan silinerek sisteme yeniden girilemeyeceğini, bir ilanın silinip sisteme tekrar girilmesi vb.
nitelikteki faaliyetleri gerçekleştiren üyelerin ilgili ilanlarının silinebileceği de ayrıca belirtiliyor.


Diğer Haberler

Başa dön tuşu