Kültür SanatMagazinManşetTürkiye

Usta sanatçı Kemal Sunal ölümünün 23. yılında anılıyor

2000 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Türk sinemasının efsane isimi Kemal Sunal’ın 23. ölüm yıl dönümü.

Usta ismin aramızdan ayrılışının yıl dönümünde, eşi Gül Sunal ve oğlu Ali Sunal duygularını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi.

Niye gittin acele acele Usta sanatçı Kemal Sunal ölümünün 23. yılında anılıyor...

ÇOK ACI 23 YIL YAŞADIK!

Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal paylaştığı fotoğrafa, ‘3 Temmuz 2000… Niye gittin acele acele? Çok acı 23 yıl yaşadık! Zor çok zor…’ notunu düştü.

Niye gittin acele acele Usta sanatçı Kemal Sunal ölümünün 23. yılında anılıyor...

‘SENİ ÇOK ÖZLEDİM BABAM’
Ali Sunal ise babasıyla çekildiği çocukluk fotoğrafını paylaşıp altına; ’23 yıl… Şu anda ömrümün yarısı sensiz geçti. Seni çok özledim babam. Ama senin gibi bir kahramanı özlemek, sana ‘baba’ diyebilmek, fotoğraftaki gibi seni doya doya öpebilmek benim hayattaki en büyük gururum ve şansım. Minnettarım baba. Seninle geçen her anıma…’ mesajını yazdı.

Kemal Sunal ve Uçak Korkusu - Malumatfuruş

KEMAL SUNAL’IN ÖLÜMÜ
Kemal Sunal, hayatı boyunca yaptığı yolculuklarda daima kara taşıtlarını tercih etmiş, uçak ve deniz taşıtlarından korktuğunu dile getirmiştir. Çeşitli festivallerde, ödül törenlerine kara taşıtıyla yetişemeyen sanatçının uçak fobisi yaşamı boyunca yenemediği bir korkusu olarak kalmıştır. 3 Temmuz 2000 tarihinde, ‘Balalayka’ isimli filmin çekimleri için bindiği Trabzon uçağında kalp krizi geçirmiştir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu