KıbrısManşetSiyasetToplum

Üstel: “Çocuklarımızın ve gençlerimizin güçlü geleceği için durmuyoruz, çalışıyoruz”

UBP Genel Başkanı, Başbakan Ünal Üstel, ülkede kalıcı projelerin hayata geçmesi için istikrar yolunda zafer yürüyüşlerinin devam ettiğini belirterek, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin güçlü geleceği için durmuyoruz, çalışıyoruz” dediUlusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı, Başbakan Ünal Üstel, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Ülkede kalıcı projelerin hayata geçmesi için istikrar yolunda zafer yürüyüşlerinin devam ettiğini kaydeden Üstel, “Ulusal Birlik Partisi Milletvekili adayımız Ali Başman adına var gücüyle çalışan Lefkoşalı kardeşlerime teşekkür ederim” dedi. Üstel, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin güçlü geleceği için durmuyoruz, çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı, Başbakan Ünal Üstel, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Ülkede kalıcı projelerin hayata geçmesi için istikrar yolunda zafer yürüyüşlerinin devam ettiğini kaydeden Üstel, “Ulusal Birlik Partisi Milletvekili adayımız Ali Başman adına var gücüyle çalışan Lefkoşalı kardeşlerime teşekkür ederim” dedi.

Üstel, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin güçlü geleceği için durmuyoruz, çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu