GenelKıbrısManşet

“Uyurken başucumdaydı”

Köpeği denizde kaybolan Karataç, “Allah’tan ve meleklerden ağlayarak yardım diledim” dedi.

O köpek nasıl kayboldu;

Köpeği denizde kaybolan Karataç, “Allah’tan ve meleklerden ağlayarak yardım diledim” dedi.

Akdeniz açıklarında bulunan köpeğin sahibi Cansel Karataç, balık avlarken kendisinin teknede rahatsızlanıp uyuduğu ve eşinin de radarla uğraştığı sırada köpeklerinin denizde kaybolduğunu belirtti.

Denizde kaybolan ve Akdeniz açıklarında Halil Küçük tarafından bulunan küçük köpeğin sahibi Cansel Karataç, eşiyle birlikte balığa çıktıkları teknede köpeklerinin olmadığını fark edince saatlerde aradıklarını, boğulduğunu düşünüp perişan olduklarını ifade ederek, “Allah’tan ve meleklerden ağlayarak yardım diledim” dedi.

“SAATLERCE ARADIK”

Cansel Karataç, köpeklerini denize atacak kadar vicdansız olmadıklarını, köpeklerinin aileden biri olduğunu kaydetti.

Kıbrıs Postası’nın ilgili haberine yorum yapan Karataç, köpeğinin denizde nasıl kaybolduğunu, “Eşimle ben balığa çıktık, bu esnada ben biraz zaman geçince rahatsız oldum teknenin önüne uzandım uyuya kaldım o da başucumdaydı, eşim de konsolun arkasında radarla uğraşıyordu, köpeğimizin olmadığını fark edince saatlerce onu aradık bulamadık, boğulduğunu düşünüp perişan olduk. Allah’tan ve meleklerden ağlayarak yardım diledim, çok şükür ki bulundu” ifadeleri ile paylaştı.

“KÖPEĞİMLE DENİZDE CANLI YAYIN YAPTIM”

Vicdansız olmadıklarını belirterek, “Bizi bilen biliyor zaten” diyen Cansel Karataç, “Ben denizde köpeğimle birlikte canlı yayın yaptım ve o bizim ailemiz, onu atmak gibi bir maksadımız olsaydı ki o kadar vicdansız değiliz çok şükür, canlı yayını da yapmazdık. Bilmeden yapılan yorumları da üstümüze almıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Cansel Karataç, köpeğini denizde bulan Halil Küçük’e teşekkür ederek, “Halil Beye ve haberi görüp canlı yayınımı izleyip bize haber verenlere çok çok teşekkür ediyoruz. Allahım çok büyüksün” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu