EkonomiKıbrısManşetSiyasetToplum

Vatandaşlardan tepki! “Önce kendi restoranındaki fiyatlara bak”

Merkezi Cezaevi ve hastanelerin catering ihalelerine talip olan bazı iş insanları, kendilerinin ‘daha uygun’ fiyata bu hizmeti verebileceğini iddia ederken, vatandaşların tepkisi ile karşılaştı

ÖZEL HABER

Devlet hastaneleri ve Merkezi Cezaevi’nin catering (yemek servisi) ücretleri ile ilgili son dönemde süregelen tartışmalar farklı bir boyut kazandı. Özellikle cezaevindeki mahkumlar için ödenen günlük gıda harcaması tartışma konusu olurken, bu tartışmalardan nemalanmaya çalışan iş insanları da türedi.

Merkezi Cezaevi ve hastanelerin catering ihalelerine talip olan bazı iş insanları, kendilerinin ‘daha uygun’ fiyata bu hizmeti verebileceğini iddia ederken, vatandaşların tepkisi ile karşılaştı. 5 kap yemeği 80 TL’ye verebileceğini iddia eden bir iş insanının kendi restoranında 1 kase çorbayı 100 TL’ye sattığına dikkat çeken vatandaşlar, sosyal medyada yüzlerce yorumla tepkilerini dile getirdi. Vatandaşlar, “Madem daha ucuza hizmet verebileceğini iddia ediyorsun, o zaman buna kendi restoranından başla” diyerek söz konusu iş insanını, insanların aklıyla dalga geçmekle suçladı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu