KıbrısManşetPolisiye – AdliSiyaset

Vay anam anam

Bu şahıs hangi hükümet ve hangi içişleri bakanı döneminde vatandaş yapılıp içişleri bakanlı kadrosunda danışman olarak yer alıyor? Var mı bunun izahını yapacak bir yetkili merci? Var ama yok

Al getir vatandaş yap, danışman ata sonra da uyuşturucu tasarrufundan yakalansın.

Haberde aynen şöyle deniyor:

“Kısa sürede KKTC vatandaşlığı aldıktan sonra bir dönem İçişleri Bakanlığı’nda danışman olarak da görev yapan Kamil Hünerli Girne’de gerçekleştirilen Kırık Kalıp Operasyonunda 2 kiloya yakın uyuşturucu ile yakalandı.”

Şimdi bunun mesuliyetini üstlenen olacak mı? Hiç sanmıyorum..

Peki kim bu şahıs?

Kıbrıs’ın kuzeyine geliyor ve kısa sürede vatandaş yapılarak KKTC İçişleri Bakanlığı’nda danışman olarak görev yapıyor? Daha açık yazalım.

Bu şahıs hangi hükümet ve hangi içişleri bakanı döneminde vatandaş yapılıp içişleri bakanlı kadrosunda danışman olarak yer alıyor? Var mı bunun izahını yapacak bir yetkili merci? Var ama yok.

Yahu bu şahsı aldınız hak etmediği halde  vatandaş yaptınız, sonra döndünüz İçişleri Bakanlığı’na danışman olarak atadınız.

Şimdi bu şahsı uyuşturucu tasarrufundan yakalandı, neredeyse gündeme gelmeyecekti konu.

Belli ki İktidarı/muhalefeti konuşmaya değer bulmuyor bu hadiseyi.

Dönemin hükümeti ve bakanı

hiç mi rahatsızlık  duymuyor bundan?

Ülkemin suya sabuna dokunmaktan kaçan muhalefeti ya siz?

Nasıl bir döneme denk geldiysek artık, yanlış olan her ne varsa normalleştirilen, meşruiyet kazandırılan, yapanın yanına kar kaldığı bir dönem. Yalanın dolanın rağbet gördüğü, yönetenlerin insanların gözünün içine baka baka yalan konuştuğu bir dönem geçiriyoruz.  Eğer bir gün tarihe not düşülecekse herkes bilmeli ki biz Kıbrıs Türkleri olarak tarihin hiçbir döneminde bu kadar aşağılanmadık, hor görülmedik, küçük düşürülmedik, toplumsal yapımızı değiştirmeye zorlanmadık.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu