GenelKıbrısManşet

Vergi Matrahları belirsizliği sendikaları gerdi!

Vergi matrahlarının halen Resmi Gazete'de yayımlanmaması nedeniyle kamu maaş ödemelerinin akıbeti belirsizliğini koruyor.

GIYNIK ÖZEL

Vergi matrahlarının halen Resmi Gazete’de yayımlanmaması nedeniyle kamu maaş ödemelerinin akıbeti belirsizliğini koruyor. Kamuda örgütlü sendikalar KTAMS, KAMU-İŞ ve KAMUSEN yetkilileri Maliye Bakanlığı’na giderek bakanlık yetkililerinden bilgi aldı.

Toplantı sonrası basına açıklamalarda bulunan sendika yetkilileri; Bakanlık Müsteşarı’nın vergi matrahları konusunda bir endişeye gerek olmadığı yönünde beyanda bulunduğunu dile getirerek, vergi matrahlarının sendikalarla yapılan görüşmelerde anlaşıldığı şekilde hazırlandığını, maaş ödemelerinin de bu çerçevede yapılacağını ve çeklerin de hazır olduğunun kendilerine aktarıldığını ifade etti.

Vergi matrahlarının Resmi Gazete’de henüz yayınlanmamış olmasının teknik bir sebep olarak yansıtıldığını belirten Sendika yetkilileri, bu konuda net bir bilgi almak amacıyla Başbakanlık müsteşarıyla görüşmek üzere Başbakanlığa gitmek amacıyla Maliye Bakanlığı’ndan ayrıldı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu