KıbrısManşetToplum

ViperSoft Technology: “Dünya için küçük ama bizim için büyük bir adım”

İki Kıbrıslıtürk genç mühendis Yusuf Avcıoğlu ve Serhan Khan, adanın kuzeyinde, güneyinde ve önce Avrupa sonrasında da tüm dünyada Türkçe, Rumca ve İngilizce olarak 3 ayrı dilde hizmet verecek olan bir yazılım şirketini hayata geçirdi

“Dünya için küçük ama bizim için büyük bir adım”

Bir buçuk yıl önce, iki Kıbrıslıtürk genci olarak, var olan bir sorunu çözmeye odaklı bir fikir ile yola çıkan iki mühendisin hayali gerçeğe dönüştü.

Çok çalıştıklarını, binbir zorlukla karşılaştıklarını, kimi zaman da yorulduklarını söyleyen Avcıoğlu ve Khan, her seferinde daha çok çalışarak tüm bunların üstesinden geldiklerini anlattı.

ozgur_gazete_kibris_kibrisli_gencler_yazilim_sirketi_kurdu_viper_soft23

Ekiplerine çeşitli ülkelerden gençleri de katarak, renkli, çok uluslu ve dinamik bir ekip oluşturan iki mühendis, bugün dünya için küçük ama kendieri için büyük bir adım atarak, hayallerinin ilk bacağını gerçeğe dönüştürdü.

“ViperSoft Technology Ltd.” isimli yazılım şirketinin, kuruluş işlemlerini eş zamanlı olarak Kıbrıs’ın kuzeyinde ve güneyinde tamamlayan Avcıoğlu ve Khan, yalnızca Kıbrıs ile de kısıtlı kalmayıp ilk etapta tüm Avrupa kıtasında faaliyetlerine başladı.

Kurdukları şirkette; Web Yazılımları, IOS Mobil Uygulamaları, Android Mobil Uygulamaları, Yapay Zeka Destekli Kişiye Özel Yazılım Geliştirme, E-Ticaret Yazılımları, UI/UX Dizaynı, Dijital Danışmanlık ve Dijital Dönüşüm
gibi hizmetler sunan iki mühendis, ayrıca bu hizmetleri Türkçe, Rumca ve İngilizce olarak 3 dilde sunuyor.

Ulaşmak isteyenler için;

Webhttps://www.vipersoft.tech/
Facebookhttps://www.facebook.com/vipersoftcy
Instagramhttps://www.instagram.com/vipersoftcy/
Twitterhttps://twitter.com/vipersoftcy
Linkedinhttps://www.linkedin.com/company/vipersoftcy/
Mail[email protected]

Diğer Haberler

Başa dön tuşu