ManşetSpor

Voleybolda sezonu Çamlık kapattı

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen 2022-2023 Şampiyon Melekler Voleybol Sezonu tamamlandı.

SEZONUN SON KUPALARI GMBÇS’NİN:
KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen 2022-2023 Şampiyon Melekler Voleybol Sezonu tamamlandı. Sezonun son kupaları U14 Kızlar Ligi ve U15 Erkekler Ligi’nde sahiplerini buldu. Her iki ligde de şampiyon Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor (GMBÇS) oldu.

U15 ERKEKLER ŞAMPİYONU GMBÇS:
Şampiyon Melekler U15 Erkekler Ligi’nde rakibi Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) karşısında final serisini 2-0 kazanan GMBÇS 2022-2023 sezonu şampiyonu oldu. Şampiyon Çamlık Spor’a kupasını Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Genel Sekreteri Osman Akın, finalist DAÜ’nün kupasını Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Yücesoylu Karakaya takdim etti. Her iki takımın madalyaları şampiyon meleklerin aileleri tarafından verildi.

U14 KIZLARDA DA ŞAMPİYON GMBÇS:
Şampiyon Melekler U14 Kızlar Ligi’nde final serisi GMBÇS ile MGA arasında oynandı. Final serisini 2-1 kazanan GMBÇS oldu ve sezonun son kupasını müzesine götürdü. Müsabakanın ardından düzenlenen törenle takımlara kupa ve madalyaları Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından takdim edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu