Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
EkonomiKıbrısManşet

Yağmur bekleniyor

Havanın yarından itibaren Cuma gününe kadar yağışlı, daha sonra ise parçalı bulutlu olması bekleniyor

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Meteoroloji Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre, hava, 3-9 Kasım tarihleri arasında alçak basınç sistemi ile üst atmosferdeki serin ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacak.

Yarın, çarşamba ve Perşembe günü yer yer sağanak veya gök gürültülü sağanak beklenen ülkede, havanın cuma günü parçalı ve çok bulutlu; cumartesi parçalı ve çok bulutlu, zamanla sağanak; Pazar ve pazartesi parçalı bulutlu olması öngörülüyor.

En yüksek hava sıcaklığı, genellikle iç kesimlerde ve sahillerde 23-26 derece dolaylarında seyredecek. Rüzgar, genellikle kuzey ve batı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli, Çarşamba ve Perşembe günleri ise yer yer fırtınamsı olarak esecek.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu