GenelKıbrısManşetSiyaset

Yasemin Öztürk boykotçulara Türkiye’nin yaptıklarını hatırlattı

KKTC – Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu üyesi UBP’li Yasemin Öztürk, “Bir cumhurbaşkanlığı makamını, Türkiye Cumhurbaşkanını boykot etmek doğru değil. Yalnızca pandemi döneminde Türkiye hastanemizi yaptı, ilaçlarımızı, aşılarımızı verdi…” diye konuştu.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın KKTC ziyareti ve Meclis konuşmasına TDP ve CTP’nin boykot kararı siyasi gündemi meşgul etmeye devam ediyor…

Eleştiriler yanında verilen destekler de sürüyor…

KKTC – Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu üyesi Ulusal Birlik Parti’li (UBP) Yasemin Öztürk, Erdoğan’ı boykot edenlerin nice şeyi görmeyişlerinden üzüntü duyduğunu dile getirdi.

Öztürk, “Bir cumhurbaşkanlığı makamını, Türkiye Cumhurbaşkanını boykot etmek doğru değil. Yalnızca pandemi döneminde Türkiye hastanemizi yaptı, ilaçlarımızı verdi, aşılarımızı verdi…” dedi.

Yasemin Öztürk Ada Tv’de şöyle konuştu;

“Gelişmeler KKTC’ye ne denli önem verdiğini gösteriyor… Türkiye’de hem Dış ilişkiler komitesi olarak hem Dostluk Gurubu olarak çok temaslarımız oldu, bize hep ‘kendinizi evinde hissedin’ dediler, bize bu sıcaklığı gösterdiler, gösteriyorlar. Bir cumhurbaşkanlığı makamını, Türkiye Cumhurbaşkanını boykot etmek doğru değil. Bu kesinlikle demokratik değil. Demokrasiyi savunuyorsunuz ama seçilmiş Cumhurbaşkanına tavrınız bu… Tüm bunları görmezden gelmeniz çok üzücü… Yalnızca pandemi döneminde Türkiye hastanemizi yaptı, ilaçlarımızı verdi, aşılarımızı verdi…”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu