GenelKıbrısManşet

Yaya şikayetçi, tazminat davası açacak!

Girne'de Elektrokur önünde 8 Kasım günü meydana gelen kazada, Ferhat Sertel, yönetimindeki araçla yolu yaya olarak karşıya geçmeye çalışan Berat Erdemir'e çarptı. Kazanın ardından ambulans ile hastaneye kaldırılan Berat Erdemir'in kolunda kırık meydana gelirken, başına da dikiş atıldı.

GIYNIK ÖZEL

Girne’de Elektrokur önünde 8 Kasım günü meydana gelen kazada, Ferhat Sertel, yönetimindeki araçla yolu yaya olarak karşıya geçmeye çalışan Berat Erdemir’e çarptı. Kazanın ardından ambulans ile hastaneye kaldırılan Berat Erdemir’in kolunda kırık meydana gelirken, başına da dikiş atıldı.

GIYNIK Gazetesi’ne ulaşan Berat Erdemir’in aile yakınları; Dikkatsiz sürücü Ferhat Sertel ve ailesinin ilgisizliğinden sitem etti. Berat’ın kazayı ciddi bir yara almadan atlamış olmasından dolayı mutlu olduklarını fakat Sertel ve ailesinin ‘geçmiş olsun’ demek için dahi kendilerini aramadıklarını dile getiren Erdemir ailesi, “Bir kedi ya da köpeğe dahi çarpsanız, veterinere götürür durumunu takip edersiniz. İnsan canı bu kadar ucuz mu? Tek istediğimiz bir ‘geçmiş olsun’ telefonuydu” diyerek, kazanın ardından ilk etapta şikayetçi olmamayı düşündüklerini fakat bu umursamaz tavırdan dolayı karar değiştiklerini dile getirdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu