KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Yayaya çarptı

Polis Basın Subaylığı, Naci Akeniz'in yönetimindeki araç ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde önündeki otobüs durağı önlerine geldiği sırada, dikkatsizliği sonucu o esnada yolun solundan yolu karşıdan karşıya yaya olarak geçmeye çalışan Preise Biwot’a çarptığını açıkladı

Polis Basın Subaylığı, Naci Akeniz’in yönetimindeki araç ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde önündeki otobüs durağı önlerine geldiği sırada, dikkatsizliği sonucu o esnada yolun solundan yolu karşıdan karşıya yaya olarak geçmeye çalışan Preise Biwot’a çarptığını açıkladı.

Açıklamanın tamamı:

“17.12.2022 tarihinde, saat 20:45 sıralarında, Lefkoşa’da Dr. Burhan Nalbantoğlu Caddesi üzerinde, Naci AKDENİZ (E-41) yönetimindeki SN 011 plakalı araç ile Ortaköy istikametine doğru seyrettiği sırada, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde önündeki otobüs durağı önlerine geldiğinde, dikkatsizliği sonucu o esnada yolun solundan yolu karşıdan karşıya yaya olarak geçmeye çalışan Preise BİWOT (K-20)’a çarpmıştır.

Kaza sonucu yaralanan yaya Preise BİWOT (K-20), kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından, sol kolunda kırık teşhisi nedeniyle ortopedi servisinde müşahede altına alınmıştır. SN 011 plakalı araç sürücüsü Naci AKDENİZ tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu