GenelKıbrısManşet

YDP de Cenevre yolcusu

Ekonomi ve Enerji Bakanı, Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı Erhan Arıklı, Türkiye temasları nedeniyle Cenevre'ye gidemeyeceğini ancak YDP Genel Sekreteri Enver Öztürk'ün Cenevre'de partiyi temsil edeceğini açıkladı.

Ekonomi ve Enerji Bakanı, Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı Erhan Arıklı, Cenevre’de gerçekleşecek olan 5+1 konferans kapsamında konuştu, Türkiye ziyareti nedeniyle Cenevre’ye gidemeyeceğini söyledi.

İstanbul ve Ankara’da çeşitli temaslarda bulunacağı için Cenevre’ye gidemeyeceğini aktaran Arıklı, partiyi temsilen YDP Genel Sekreteri Enver Öztürk’ün gideceğini söyledi.

ÖZTÜRK: TEMASLARIMIZI PANDEMİ KURALLARI ÇERÇEVESİNDE YAPACAĞIZ

YDP Genel Sekreterlik görevine seçilen Enver Öztürk’te,  Cenevre’de yapacağı temaslar hakkında bilgi verdi, “Temaslarımızı İsviçre’deki pandemi ve karantina kuralları çerçevesinde yapacağız” dedi.

Katılımcı bütün ekiplerin bir otelde konaklayacağını aktaran Öztürk, “Türkiye Dışişleri Bakanlığı heyetiyle bizler aynı otelde olacağız. Birlikte değerlendirmeler yapacağız. İsviçre’nin pandemi kuralları gereği grup halinde olmamak şartıyla temaslarda bulunabileceğiz” ifadelerini kullandı.

Enver Öztürk, BM’nin toplantı yapacağı binaya da sınırlı sayıda 5+1’in temsilcilerinin katılacağını vurguladı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu