KıbrısManşetSpor

YDÜ seriyi eşitledi DİGEM öne geçti

KKTC Hentbol Federasyonu tararfından organize edilen 2023-2024 sezonu Tolga Kınacı U18 Liglerinde final heyecanı yaşanıyor

TOLGA KINACI U18 LİGLERİNDE FİNAL HEYECANI:
KKTC Hentbol Federasyonu tararfından organize edilen 2023-2024 sezonu Tolga Kınacı U18 Liglerinde final heyecanı yaşanıyor. U18 Kızlar Ligi final serisinde ilk maç, U18 Erkekler Ligi’nde ise final serisi ikinci maçı önceki gün oynandı.

YAKIN DOĞU SERİYİ EŞİTLEDİ:
U18 Erkekler Ligi’nde Yükseliş ile Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) arasındaki final serisi müthiş çekişmeye sahne oluyor. Final serisi ilk maçını Yükseliş 34-21 kazanarak 1-0 üsünlük yakalarken, ikinci maçta ise YDÜ 35-27’lik galibiyetle seride durumu 1-1’e getirdi.

DİGEM SERİDE ÜSTÜNLÜĞÜ YAKALADI:
U18 Kızlar Ligi final serisinde DİGEM ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi karşı karşıya geliyor. Büyük heyecana sahne olan ilk maçta kazanan 35-25’lik skorla DİGEM oldu ve final serisinde 1-0 öne geçti.

MAÇIN OYUNCULARI HASAN VE LÜTFİYE:
Erkeklerde final serisi ikinci karşılaşmasında maçın adamı YDÜ’den Hasan Ü. Bensel olurken, kızlar final serisi ilk mücadelesinde ise maçın oyuncusu DİGEM’den Lütfiye Demir seçildi.

SIRADAKİ MAÇLAR 11 OCAK’TA:
Tolga Kınacı U18 Liglerinde kızlarda final serisi ikinci maçı, erkeklerde ise final serisi üçüncü maçı 11 Ocak Perşembe Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Saat 18.00’de kızlar maçı, 19.30’da erkekler maçı başlayacak. Erkeklerde bu maçın kazananı ile kızlarda da DİGEM kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu