DünyaKıbrısManşetSağlık

Yeni Erenköy’den Londra’ya uzanan başarı hikayesi: Dr. Hasan Benar

Yeni Erenköy'de dünyaya gelen Dr. Hasan Benar, İngiltere'nin başkenti Londra'daki başarılarıyla dikkat çekiyor

Yeni Erenköy’de dünyaya gelen Dr. Hasan Benar, İngiltere’nin başkenti Londra’daki başarılarıyla dikkat çekiyor.

HASAN BENAR KİMDİR?

Dr. Hasan Benar 8 Mayıs 1987’de Yeni Erenköy’de dünyaya gelmiştir. Babası Dt. Şinasi Benar ve annesi Hanife Benar’dır. İlk, orta ve lise öğrenimini Yeni Erenköy’de okul birinciliğiyle tamamlayan Dr. Hasan Benar, 2004 yılında girdiği ÖSS sınavında Kıbrıs’ta derece yapıp Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanmıştır. 2011 yılında Tıp Fakültesini başarıyla bitirip Tıp Doktoru unvanını kazanmıştır.

2012- 2016 yılları arasında deri ve zührevi hastalıkları alnında uzmanlık eğitimini Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıd  Eğitim Ve Araştırma Hastahanesi’nde başarıyla tamamlamıştır. Bu dönemde tıp literatürüne giren birden çok yayınlanmış tıbbi makalesi bulunmaktadır. 2019 yılında İngiltere’ye yerleşen dermatoloji uzmanı Dr. Hasan Benar, Londra’nın en ünlü medikal caddesi olan Harley Street’te kendi kliniğinde çalışmaktadır.

2 point Jawline adını verdikleri ve tıp literatürüne kazandırdıkları yeni dolgu uygulama tekniğini bulmuştur.

Kısa bir zaman içinde popüler bir isim olma fırsatına kavuşan Dr. Hasan Benar; Londra, New York, Dubai ve Paris gibi dünyanın birçok yerinden ünlü model ve sinema yıldızlarının estetik tedavilerini yaparak onları televizyon ve film dünyasına hazırlamaktadır.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu