Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetSiyaset

Yeşilırmak’ın dokunulmazlığının kaldırılmaması talebi oylandı: Hükümet partilerinden iki fire

UBP İskele Milletvekili Emrah Yeşilırmak’ın dokunulmazlığının kaldırılmaması talebinin oylandığı Meclis Genel Kurulunda hükümet partilerinden iki fire oldu.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

UBP İskele Milletvekili Emrah Yeşilırmak’ın dokunulmazlığının kaldırılmaması talebinin oylandığı Meclis Genel Kurulunda hükümet partilerinden iki fire oldu.
Dokunulmazlığın kaldırılması yönünde 20 oy çıkarken, 27 kişi kaldırılmaması için oy verdi. CTP’li milletvekilleri ile Bağımsızlar Jale Refik Rogers ve Ayşegül Baybars “ret” oyu kullandı. UBP, DP ve YDP’liler ise “kabul” dedi.
UBP ve DP’de birer milletvekili oylamaya katılmadı. Bir süre önce parti Genel Sekreterliğinden istifa eden Serhat Akpınar, oylamanın başlamasından bir süre önce Meclis’ten ayrıldı.
Kısa süre önce Yeşilırmak’ın dokunulmazlığının kaldırılması gerektiği yönünde açıklamalar yapan UBP milletvekili İzlem Gürçağ da oylamada hazır bulunmadı. Gürçağ’ın oylamadaki tutumunun ne olacağı merak ediliyordu.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu