GenelMagazinManşetSağlıkTürkiye

Yeşim Ceren Bozoğlu eridi!

Verdiği kilolarla adından söz ettiren oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, tatil sezonunu açtı. Mide küçültme ameliyatının ardından adeta bambaşka birine dönen 46 yaşındaki Bozoğlu, yeşil mayosu ile kamera karşısına geçti.

Rol aldığı bir dizi için kilo alan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu (46),dizinin final yapmasının ardından mide küçültme ameliyatı olmuştu. Aynı zamanda uyguladığı diyet sayesinde 58 kiloya kadar düşen Bozoğlu, tatil sezonunu açtı.

17 Mayıs’a dek sürecek olan tam kapanma dönemini fırsat bilerek şehir dışına çıkan oyuncu, denizin ve sıcak havanın tadını çıkardı. Tatilinden kesitleri de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Yeşim Ceren Bozoğlu, yeşil mayosu ile objektif karşısına geçti. Eski halinden eser kalmadığı görülen Bozoğlu’nun fit ve neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Ünlü oyuncu, kilolarıyla alakalı şu açıklamalarda bulunmuştu:

“Zayıfladıktan sonra havaalanına annem ile babamı almaya gittim. Annem ile babam beni tanımadı. Babam birkaç kez yanımdan geçti. ‘Baba ben buradayım’ dedim, öyle tanıdılar. Ben şu an kendimi 23 yaşımda hissediyorum ama bunu sadece kiloya bağlamıyorum. Hayatımı daha iyi yönettiğimi düşünüyorum. Kendimi daha pozitif, daha dişi hissediyorum. 110 kilodan 58 kiloya düştüm, toplamda 52 kilo verdim. Kalbiniz güzelse kilo hiç önemli değil. Ben yapı olarak utangaç bir insanım oyuncu olmamın sebebi de o utangaçlığımı üzerimden atmak içindi”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu