ManşetSporSürmanşet

Yiğitcan gençlere ‘ışık’ oldu

Rekortmen milli atletimiz Yiğitcan Hekimoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 97. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde İzmir Işıkkent Eğitim Kampüsü’nün düzenlediği Cumhuriyet Koşusu etkinliğine destek verdi

GIYNIK SPOR – OKAN KARADEMİR

Rekortmen milli atletimiz Yiğitcan Hekimoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 97. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde İzmir Işıkkent Eğitim Kampüsü’nün düzenlediği Cumhuriyet Koşusu etkinliğine destek verdi.

IŞIKKENT’İN PAYLAŞIMI

Organizasyon ile ilgili Işıkkent Eğitim Kampüsü’nün Facebook sayfasından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi; “Işıkkent öğrencilerimiz, Beden Eğitimi derslerinde Cumhuriyet için koştular. 4×100 bayrak yarışı Avrupa ikincisi Milli Atletimiz Yiğitcan Hekimoğlu da öğrencilerimize gönderdiği mesajla etkinliğimize destek verdi. Her seviyede belirli mesafeleri koştuğumuz etkinliğimizin sonunda toplamda 1000 km’ye ulaştık. Cumhuriyetimizin 97. yıl dönümünü kutlar, bu coşku ve mutluluğun daim olmasını dileriz.”

YİĞİTCAN’DAN ATATÜRK VURGUSU

Yiğitcan Hekimoğlu da öğrencilere gönderdiği görüntülü mesajında: “Merhaba Işıkkent Eğitim Kampüsü ailesi. Ben milli sporcu Yiğitcan Hekimoğlu. 12 yıldır profesyonel olarak atletizm branşıyla uğraşmaktayım. Atletizm ile ilk tanışma yıllarım 19 yaşında lise yıllarımda olmuştur. O zamanki beden eğitimi öğretmenim süratimi fark ederek şu an beraber çalıştığım Celal Keleş hocamla beni tanıştırdı. Antrenörüm bana ilk tanıştığımızda birçok performans testleri uygulayarak benim ileride Avrupa ve dünya çapında bir atlet olabileceğimi fakat bunun için çok çalışıp çok fedakarlık yapmam gerektiğini söylemişti. Bende bu ilkelere sahip çıkarak 12 yıldır atletizmle uğraşmaktayım.  Işıkkent Eğitim Kampüsü ailesinin 29 Ekim Cumhuriyet koşusunu ben de buradan desteklediğimi söylüyorum ve gençlere Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün; ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim ilkelerini benimseyip spor dolu günler diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu