GenelManşet

Yine yüzlerine gözlerine bulaştırdılar

Sistemsizlik, iş bilmezlik yönetim zafiyeti gibi önemli unsurlar da buna eklenince ileriki günlerde Ercan Havalimanında kaos ortamı beslenecek

Utanan var mı?

Yok.

İstifa eden var mı?

Yok..

Pişkinlik politikadan sayılıyor.

Hava Kontrolörleri Sendikası Başkanı Cem Kapısız, yeni pistte meteoroloji bilgilerinin verilememesi nedeniyle eski piste geçiş yapıldığını duyurdu. Kapısız, “Bunun sorumlusu hangi ahmak acaba? Erhan Bey bu ahmağı da yakında bize açıklar diye umuyorum!” dedi.

Konunun uzmanı değilim ve fakat Cem Bey’in ifadelerinden yaptığım çıkarım yeni pist için Meteoroloji bilgisi verilemiyor.

Üstelik bunun ne zaman düzeltileceği de bilinmeyenli bir denklem. Dolayısıyla  bu şekilde devam edecekse , terminal ile eski pist arasında tek bağlantı yolu olduğu için de gecikmeler yaşanacak.

Kısacası kaos derinleşerek devam edecek, zira rötarlar yaşanacak..

Hoş zaten yeni terminalin eksik gedik ile sırf açmak için açılmasından dolayı yolcular mağdur oluyordu, bu şimdi daha da büyüyecek.. Kısacası yolcuları zor bir süreç bekliyor olacak.

Sistemsizlik, iş bilmezlik yönetim zafiyeti gibi önemli unsurlar da buna eklenince ileriki günlerde Ercan Havalimanında kaos ortamı beslenecek.

Peki bütün bunlara şaşırdık mı?

Hayır!

Üzüldük mü?

Evet üzüldük..

Turizm sezonunun ortasında, beceriksizliğin nasıl bu düzeye vardırılabileceğinin örneğini yaşıyoruz. Hem halk olarak  hem turistlere hem de o turistlerin kullanacağı hizmetleri sunacak olan firmalara, esnafa ve operatörlere yaşatılan Ercan fiyaskosu;

Her işleri yalan dolan..

Ne zaman yok artık bu kadarı da olmaz desek, onun da beş beterini görüyoruz.

Hani bir şeylerden ders çıkarsalar, amenna diyeceğim, bırakın ders çıkarmayı, üstüne bir de pişkin pişkin çıkıp açıklamalar yapıyorlar.

Yalan dolan onlar için politika olmuş.

Tam yüzsüzler!

Bu ülkeye verdikleri zararın haddi hesabı yok.

Bilgili değiller anladık, yeterli tecrübeye sahip değiller anladık, yöneticilik vasıfları yok anladık. Ve fakat bilenleri de dinlemiyorlar, üstüne onlara yol yordam göstermeye kalkan herkese hakaretler yağdırıyorlar.. Erhan Bey çıkıyor ki, bu onun bakanlığının sorumluluğunda bir konu,özür dileyip meseleyi geçiştiriyor. Hiç bir şey olmamış gibi davranarak pişkin pişkin konuşuyor, bu kendisine yetmiyor üstüne de kendisi gibi düşünmeyen herkese hakaretler yağdırıyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu