DünyaGüney KıbrısManşetPolisiye – AdliSeyahat

Yolcu kendini tuvalete kilitleyince Larnaka uçuşu için plansız iniş gerçekleşti

Cumartesi günü Güney Kıbrıs'tan kalkan bir ticari uçak, bir yolcunun tuvaletten çıkmayı reddetmesi üzerine Graz Havaalanı’na plansız bir iniş yaptı.

Çeviri – Meyil Avcan

Cumartesi günü Güney Kıbrıs’tan kalkan bir ticari uçak, bir yolcunun tuvaletten çıkmayı reddetmesi üzerine Graz Havaalanı’na plansız bir iniş yaptı.

Larnaka’dan Zürih’e giden Edelweiss Air’in WK371 sefer sayılı uçuşunun pilotu, yolcunun davranışının güvenlik kontrollerinin yapılması için bir yönlendirmeye yol açmasının ardından 11 Eylül saldırılarının 20. yıldönümünde öğleden sonra 13:15 sularında Graz’a indi.

Aviation24.be web sitesi, yerel polisin 51 yaşındaki Rus yolcunun belirli bir sebep göstermeden kendisini tuvalete kilitlediğini söylediğini aktardı.

Airbus A320 uçağı olaysız bir şekilde indi ve adam sınır polisi tarafından çıkarılarak sorgulandı. Web sitesi, daha sonra ücretsiz olarak serbest bırakıldığını ekledi.

Polis ve mürettebat tuvalette arama yaptı ancak hiçbir şey bulamayınca uçağın yaklaşık 45 dakikalık bir gecikmeyle Zürih’e devam etmesine izin verildi.

Graz Eyalet Polisi Sözcüsü, “Yolcu polise işbirliği içinde davrandı ve gönüllü olarak tüm bagajını gösterdi” dedi.

“Tehlikeli nesneler bulunamadı. Görüşme sırasında, davranışının nedenleri hakkında herhangi bir bilgi vermedi” şeklinde bilgi verilerek, yolcunun trenle Zürih’e devam ettiği kaydedildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu