KıbrısManşet

Yoldan çıkıp, zeytin ağacına çarpan aracın sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti

Lapta Oteller Bölgesinde günün ilk saatlerinde meydana gelen feci kazada, 40 yaşındaki Osman Atakara hayatını kaybetti

Lapta Oteller Bölgesinde günün ilk saatlerinde meydana gelen feci kazada, 40 yaşındaki Osman Atakara hayatını kaybetti. Yönetimindeki DZ 758 plakalı jeep araçla süratli ve dikkatsizce seyreden Osman Atakara’nın sağa meyilli virajda direksiyon hakimiyetini kaybederek aracıyla dere yatağına düştüğü ve aracın zeytin ağacına çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybettiği açıklandı.

Alsancak Bölgesinin sevilen esnaflarından, Atakara Petrol İstasyonu’nun sahibi 40 yaşındaki, evli ve 2 çocuk babası Osman Atakara’nın zamansız ölümü, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, saat 01.00 sıralarında Girne-Güzelyurt anayolu 12-13.km arasında (Lapta Oteller Bölgesinde) Güzelyurt istikametine doğru seyreden Karşıyaka’da sakin Osman ATAKARA (E-40), yönetimindeki DZ 758 plakalı jeep araç ile süratli ve dikkatsizce seyrettiği sırada sağa meyilli viraja girdiği zaman direksiyon hâkimiyetini kaybedip gidiş istikametine doğru yolun sağından çıkıp dere yatağında bulunan zeytin ağacına çarptı Kaza sonucu araç sürücüsü Osman ATAKARA olay yerinde yaşamını yitirirken, polisin kazayla ilgili soruşturması devam ediyor.

CUMHURBAŞKANI TATAR, ATAKARA İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI

Cumurbaşkanı Ersin Tatar da trafik kazasında hayatını kaybeden Osman Atakara için yayımladığı başsağlığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Lapta Oteller Bölgesi’nde meydana gelen trafik kazasında Osman Atakara’ın  hayatını kaybettiğini  derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum.  Merhuma Tanrı’dan rahmet, yaslı ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu