GenelKıbrısMagazinManşetToplum

Yüksel Alpcan’ın haklı gururu

Yılın En Başarılı İş İnsanı Yüksel Alpcan, ödülünü Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile ünlü manken Özge Ulusoy’un elinden aldı.

Yılın En Başarılı İş İnsanı Yüksel Alpcan, ödülünü Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile ünlü manken Özge Ulusoy’un elinden aldı.

ALPCAN’DAN KONUKLARA SÜRPRİZ
Başarılı iş insanı ve Alpcans Construction Direktörü Yüksel Alpcan, bu yıl ilk kez düzenlenen Turizm ve Başarı Ödülleri organizasyonunda iki ödüle birden layık görüldü. Yüksel Alpcan, ‘Yılın En Başarılı İş İnsanı’ ödülüne layık görülürken, Alpcans Construction’ın en özel projelerinden birisi olan Tower Key West, yılın en iyi proje ödülünü aldı. Alpcans Construction Direktörü Yüksel Alpcan’ın geceye katılan konuklara bir de sürprizi vardı; Alpcan, Tower Key West projesinden ev almak isteyen konuklara %25 indirim sözü verirken, gecenin sunucu Gizem Özdilli de kendisi için %50 indirim sözünü kapmayı başardı

GECEYE KATILANLARDAN ÖVGÜ
Yılın en prestijli ödül töreni olan Turizm ve Başarı Ödülleri’nde, Hayriye Vurdu organizasyonu ile konuklara unutulmaz bir gece yaşatıldı. Aylardır devam eden hazırlıklar sonucunda ortaya çok başarılı bir netice çıktı.

YILIN EN BAŞARILI PROJESİNE BÜYÜK İLGİ
‘Yılın En Başarılı Projesi’ ödülüne layık görülen Alpcans Towers Key West’te, Gaziveren sahilinde dağ ve deniz manzarasını bir tablo tadında rafine zevki ve doğallığı bir araya getiren mimarisiyle modern yaşamın bütün imkanlarını içinde barındıran ayrıcalıklı bir yaşam imkanı sizleri bekliyor. Burada, sadece size özel tasarlanan üst düzey konforun keyfini çıkarabilir ve dışarı adımınızı attığınız andan itibaren şehrin temposundan ve karmaşasından uzak olmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu