GenelKıbrısManşetSpor

Yüzücüler son anda mutlu edildi

Türkiye Bireysel Yüzme Şampiyonası’nda yeni rekorlara imza atan Kuzey Kıbrıs Su Sporları Federasyonu karmasındaki yüzücülerimiz, antrenörleri ve federasyon başkanı dün spordan da sorumlu olan Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı tarafından kabul edilmişti.

GIYNIK Spor’un bugün manşetine taşıdığı haberde sporculara herhangi bir ödül verilmediği belirtilmiş ve bakanlıktan yapılan açıklamada da bu konuda herhangi bir bilgi verilmemişti.

GIYNIK Spor’un güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre dün gerçekleşen ziyaretin sonunda giderayak yüzücülere 4-5 bin TL civarında arena yarış mayosu ödüllendirmesi yapılması kararı verildiği ve federasyon başkanı Ender Yeşilyurt’un da bu karar sonrasında mayoların alınması için sipariş verdiği öğrenildi.

Ayrıca antrenörlere de bakanlık tarafından maddi destek verileceği de öğrenilen bilgiler arasında yer aldı.
Plansız, programsız ve önceden düşünülmeden yapılan bu tarz hareketler spor kamuoyunda her dönem tepkiyle karşılanırken anlık kararlar yerine bu konuların belli bir düzen, sistem ve kıstaslarla yapılması arzulanıyor ve spor kamuoyu ile de şeffaf bir şekilde paylaşılması bekleniyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu