KıbrısManşetSürmanşet

Zafer Burnu’na gitmek isteyenlere yol engeli

Dipkarpaz’da Apostolos Andreas Manastırı’ndan KKTC’nin en uç noktasındaki Zafer Burnu’na gitmek isteyenler toprak ve çok bozuk yollardan geçerek buraya ulaşmak zorunda

Dipkarpaz’da Apostolos Andreas Manastırı’ndan KKTC’nin en uç noktasındaki Zafer Burnu’na gitmek isteyenler toprak ve çok bozuk yollardan geçerek buraya ulaşmak zorunda.

Yerli ve yabacı turistler, yolların kötü olmasından dolayı büyük rahatsızlık yaşıyor. Manastırı ziyaret ettikten sonra Kıbrıs’ın en uç noktasını görmek isteyen turistler bundan mahrum kalıyor. Çünkü, birçok otobüs firması bozuk yollar nedeniyle bu isteklerini haklı olarak geri çevrilebiliyor. Böylece turistler her iki taraftan da denizin görülebileceği Kuzey Kıbrıs’ın en uç noktasını görme fırsatını yakalayamıyor.

Toprak olması bir yana çukurlarla dolu köstebek yuvasına benzeyen delik- deşik yollardan geçip en uç noktaya ulaşabilmeleri çok zor. Yetkililere çağrıca bulunan vatandaşlar, adamıza turist çekmek için ülkemizin güzelliklerini ballandıra ballandıra anlatmak yerine önce bu yerlerin turistin dolaşabileceği konuma getirilmesi gerektiğini belirtti.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu