KıbrısManşetSiyasetToplum

“Zeytin ve Zeytin Ürünleri Yasa Tasarısı” komiteden geçti

Cumhuriyet Meclisi, İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi bugün saat 10.00’da UBP Milletvekili Komite Başkanı Özdemir Berova Başkanlığında toplandı.

Cumhuriyet Meclisi, İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi bugün saat 10.00’da UBP Milletvekili Komite Başkanı Özdemir Berova Başkanlığında toplandı.

İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi, gündeminde bulunan, “Zeytin ve Zeytin Ürünleri Yasa Tasarısı” ve “Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi (Kuruluş, Görev ve Çalışma Esasları) (Değişiklik) Yasa Tasarısı”nı görüştü.

İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi ilk olarak “Zeytin ve Zeytin Ürünleri Yasa Tasarısı”nı ele aldı ve oybirliği ile onaylayarak Genel Kurul’a sevk etti.

Komite, ikinci olarak “Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi (Kuruluş, Görev ve Çalışma Esasları) (Değişiklik) Yasa Tasarısı”nı görüştü ve bahse konu Yasa Tasarısı ile ilgili çalışmalarına önümüzdeki toplantılarında devam edecek.

Komite toplantısına davetli olarak, Maliye Bakanlığı, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Ekonomi ve Enerji Bakanlığı, Ticaret Dairesi ve Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi’nden yetkililer katılarak konu ile ilgili görüşlerde bulundular.

UBP Milletvekili Özdemir Berova Başkanlığında toplanan İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi toplantısına, Komite Başkan Vekili CTP Milletvekili Filiz Besim, UBP Milletvekili Ahmet Savaşan, CTP Milletvekili Devrim Barçın ve UBP Milletvekili Emrah Yeşilırmak katıldı. Komite toplantısına ayrıca Bağımsız Milletvekili Jale Refik Rogers ve CTP Milletvekili Erkut Şahali katıldı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu