GenelKıbrısManşetSağlık

13 yaşındaki Nisa Hacı’nın durumu ciddiyetini koruyor

Tedavisine, Güney Lefkoşa'da bulunan Makarios Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde devam edilen 13 yaşındaki Nisa Hacı’nın durumu ciddiyetini koruyor.

Tedavisine, Güney Lefkoşa’da bulunan Makarios Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde devam edilen 13 yaşındaki Nisa Hacı’nın durumu ciddiyetini koruyor.

Küçük Nisa’nın hayatta tutunması için doktorlar insanüstü çaba sarf ederken, dün öğleden sonra Nisa’nın durumunun net değerlendirilmesi ve gerekli tetkiklerin yapılabilmesi için ilaç veriminin durdurulduğu öğrenildi.

Makarios Hastanesi sağlık personeli, Küçük Nisa’nın durumunun kritik olmasından dolayı çocuğu solunum cihazından ayırmayı test etmek niyetinde olmadıklarını, böyle bir eyleme olumlu yanıt vereceğine dair herhangi bir gösterge olmadığı için böyle bir eyleme başvurmayacaklarını belirtti.

Küçük Nisa’nın pazar günü öğleden sonra Girne’de odasında yoga salıncağında spor yaparken trajik bir kaza sonucu iple boğularak, on dakikadan fazla bir süre oksijensiz kaldığı da Rum basını haberlerine yansıdı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu