GenelManşet

2022 yılında canlı renkler yerini korumaya devam edecek

2021 yılında dünya genelinde pandemi etkisini devam ettirirken moda renklerine ise daha çok canlılık yansıdı.

2021 yılında dünya genelinde pandemi etkisini devam ettirirken moda renklerine ise daha çok canlılık yansıdı. Rahatlık ve doğaya geri dönüşü simgeleyen 2021 ilkbahar – yaz renk trendlerinde pozitif enerji veren renkler dikkat çekti.

2022 yılında ise canlı renkler yerini korumaya devam ederken şıklığını daha çok soft renklerden alan kişiler için de renk seçeneği sunulacak.

RENGARENK RENKLERLE GİRİŞ YAPILAN SEZONDA GARDIROPLARA DA BAHAR GELDİ

En çok kullanılan renkler arasında olan sarı, pembe, lila, mint yeşili, gök mavisi gibi tonlar bulunurken kurtarıcı renkler olan gri, siyah gibi tonlarda yerini aldı.

2022 yılında ise ilkbahar – yaz renk trendlerinde daha çok soft renkler tercih edilmesi bekleniyor. 2022 yılına damgasını vuracak 5 renk arasında Atlantik Mavisi, Zeyti̇nyağı Yeşi̇li̇ Orkide Pembesi, Mango Sorbe ve Tereyağı sarısı bulunacak.

2021 ilkbahar- yaz trendlerinde pandemi ile birlikte içini umutsuzluk kaplayan insanlar sarı tonları ile geleceğe umut veren güneşin enerjisini tercih etti. Güneşten ilham alınan sarı rengi 2022 yılı ile birlikte yerini daha çok sarının soluk tarafı olan tereyağı sarısına bıraktı.

2021 ilkbahar- yaz trendlerinde arasında bulunan pembe rengi ise 2022 ilkbahar- yaz trendlerinde yerini zengin, dengeli ve yoğun bir renk tonu olan Orkide Pembesine bırakması bekleniyor.

Hayatımızın her sezonun mavinin bir tonu olması tercih edilirken 2021 yılındaki gök mavisi 2022 yılında bizleri terk ediyor ancak 2022 renk trendine damga vurması beklenen Atlantik mavisi ise bizlere kapısını araladı. Giysilerimizden iç mekanlara kadar modanın rengi olması beklenen Atlantik mavisi seçilen favori mavi tonu olacağı aşikâr olacağa benziyor.

2022 SONBAHAR VE KIŞ MEVSİMİ CIVIL CIVIL

2021 Sonbahar-Kış popüler renklerine baktığımızda ise bu yılda turuncunun, yeşilin, mavinin, açık sarının ve lilanın birçok tonunu görmek mümkün oldu. Kullanılan bu tonların yanında ise grinin birçok tonuna ve vazgeçilmez olan siyaha da çokça yer verildi.

2022 Sonbahar-Kış moda renklerine baktığımızda ise soğuk havalarda içimizi ısıtacak renklere daha çok yer verildiğini görüyoruz. Bu renkler dolaplarınızı de tıpkı yaz ayları gibi daha cıvıl cıvıl hale getirmesi beklenirken 2022 yılının en moda kış renginin parlak mavi, lila tonları ilk sıralarda görünüyor. Devamında ise bütün asilliği ve ağırlığı ile bordo, kara dut rengi ve parlak turuncu da zirveyi zorluyor.

ABARTI SEVMEYENLERİN TERCİHİ SOFT RENKLERDEN

Abartılıyı sevmeyenler ve şıklığını daha çok sade tonlardan tamamlamayı tercih edenler için ise kış renkleri arasında soft ve trend renk olan pudra, ekru, camel rengi, çikolata ve karamel renklerine yakın açık ve koyu gri tonları da listelerde yerini almış bulunmakta.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu