KıbrısManşet

Harmancı: Büyük gurur

Harmancı paylaşımında Lefkoşa'da sergilenen duvarın daha önce on Avrupa ülkesinde sergilendiğini hatırlatarak bunun büyük bir gurur olduğunu vurguladı

GIYNIK SOSYAL MEDYA

Lefkoşa Türk Belediyesi Belediye Başkanı Mehmet Harmancı sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı. Harmancı paylaşımında Lefkoşa’da sergilenen duvarın daha önce on Avrupa ülkesinde sergilendiğini hatırlatarak bunun büyük bir gurur olduğunu vurguladı.
Harmancı’nın sosyal medya paylaşımı şu şekilde:
“Bugün Sarayönü Dikilitaş’ta son dönemlerin en güzel sanat enstelasyonlarından ‘Yok Olan Duvar’ı Goethe Enstitüsü öncülüğünde Kıbrıs’ın Federal Almanya Büyükelçisi Sn. Franz Josef Kremp ile birlikte açtık. 6.000 bağımsız tahtanın üzerindeki özlü sözlerden oluşan bu duvardan herkes 5 parça alarak anı olarak saklayabilecek. Duvar daha önce 10 Avrupa ülkesinde sergilenmişti, Kuzey Kıbrıs ve Lefkoşa için de büyük bir gurur.
Etkinlikte ülkemizde temaslarda bulunan ve 2019 Eylül ayında iş birliği protokolü imzaladığımız Mersin Yenişehir Bld. Bşk. Sn. Abdullah Özyiğit de bizlerle birlikteydi.
Yarın hava güzel olacak gibi duruyor. Herkesi bu güzel sanat eserini ziyaret edip evine, ofisine güzel bir hatıra götürmeye davet ediyorum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu