GenelKıbrısManşetSpor

KTAY Kurucu Başkanı Bahir Çetinkaya’dan istifa kararı

Ülkemizde at yarışları organizasyonlarını yoktan var eden, Kıbrıs Türk At Yarışları Derneği Kurucu Başkan’ı Bahir Çetinkaya şok bir kararla istifa etti.

Ülkemizde at yarışları organizasyonlarını yoktan var eden, Kıbrıs Türk At Yarışları Derneği Kurucu Başkan’ı Bahir Çetinkaya şok bir kararla istifa etti.

Bahir Çetinkaya, 4 yıllık başkanlık süreci sonunda aldığı istifa kararını sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamayla yaptı:

“Tutkunun, işkenceye dönüşmesi durumunun getirdiği sonuç; İstifa. 4 yıl boyunca öyle içten, öyle gönülden sarılmışım ki; Dörtnala koşan bir Atın yorulduğunu hissetmemesi gibi bir şeydi… Dibi görmüş At Yarışçılığı Camiası için yaptıklarımız ortada, şimdi tek tek onları yazmaya gerek yok. Devlet eli değseydi belki de şu an çok farklı konular konuşuyor olabilirdik fakat bırakın devlet elinin değmesini, her fırsatta devlet eliyle engellendik, polis tarafından defalarca karakola çağrıldık, tehdit edildik ama bilen bilir, tüm bu yaşananlara rağmen pes etmedim. Hüseyin Amcaoğlu için burada ayrı bir parantez açmak isterim; vizyonuyla bu ülkedeki her mevkiye fazla gelecek olan biridir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu